Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (29)

plakát

Newsroom (2012) (seriál) 

HBO ví jak dělat serialy!! Hodnotím po 4. díle, kdy posledních 5. minut střídá jedna perfektní scéna druhou. Pokud někoho odrazuje téma seriálu (jako odrazovalo mě), tak radím, nenechte se. Jeff Daniels, Emily Mortimer a Sam Waterston je herecký super trio co dokáže udělat z trabanta ferrari... Serial roku 2012.. Dodám jen, tak rychle jak na mě zapůsobil tendle serial fungovala jen Hra o Trůny (ave HBO)

plakát

Sbohem, baby (2007) 

Kdokoli chytřejší by se na konci rozhodnul "řekněme chytře" Nehledě na lásku, na svůj život. To rozcestí na konci filmu má svůj hlubší smysl, ale cesta k němu nebyla na 5 hvězdiček. 4 podtržený taky nejsou špatný si myslim!! PS: Netušil sem, že Ben Affleck je takovej parádní režisér!

plakát

Kdo přežije (2000) (pořad) 

Nejlepší moderátor a suveréně nejlepší reality show!! Jednou se mi dokonce zdálo, že jsem byl vybrán a zažiju si ten mazec na vlastní kůži. Jaký pak bylo ráno zklamání když jsem zjistil že to tak není :( ..

plakát

Světová invaze (2011) 

Je spousta filmů u kterých chce člověk tak nějak vypnout a jen se dívat a bavit se. Todle je jeden z nich. Je to akční, jsou tam "emzáci" a neni třeba zapojovat mozek ( zdravim Počátek). Podlě mě Světová invaze splnila svůj učel a zaslouží si svých 70%. Tady má 59%,, jasně 100 lidí - 100 chutí, ale tady si doopravdy myslim, že je tu až příliš "intelektuálů" kteří očekávali asi novýho "aliena" který vybuduje atmosféru a připravý záhady a já nevim co všechno. Ne ne a ne, nepřidám se k armádě oveček, který tu sázej 1 a 2 hvězdičky, přičemž Transformerum daj 5.. Objektivně to vydím na pěkný 3 hvězdy, na protest vůči podhodnocení filmu ale přidávám jednu navíc.

plakát

Počátek (2010) 

Pane Nolan, jste fakt frajer.

plakát

Volání o pomoc (2007) 

Je to film, s příběhem, kterému se nebojím uvěřit. A právě to je ono. Prožil jsem ten film tak jako kdyby Charlie existoval jako kdybych se jen díval na dokument kopírující skutečný život. 11 září tento pocit umocňuje, ale klidně se dala použít i jiná záminka pro Charlieho trauma. Jo abych nezapoměl, Adam Sandler - takovej výkon jsem teda vážně nečekal. Scéna po soudu byla alespoň na 10 hvězdiček.!!

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

Ty krávo, todle byl nářez. Jednoduchej děj, ale to zpracování!!

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

První serie byla fakt ranec! Ale co to jako je ta druhá?? Zombíků po málu, a když už tam chtěj tolik řešit osobnostní rysy, tak aspoň nák smysluplně. Přece můžou snad vymyslet situace kde se nebude každej chovat jak úplnej pitomec! EDIT: třetí řada začala nadějně, první půle dosahovala kvalit první řady, druhá půlka zase zklouzla do šedi řady druhé. I tak ale stojí za to seriál sledovat.