Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (513)

plakát

Drive (2011) odpad!

Zklamání, jedno velké zklamání. Po celkově velkých řečích, jak je tento film dokonalý atd atd, jsem čekal opravdu něco nářezového. Jenže zázrak se nekonal. Téměř 2 hodiny absolutně žádného vzrušení, navození atmosféry, či jakéhokoli pocitu jiného, než že bych to měl už sakra stopnout. Možná jsem nepochopil "uměleckou" stránku filmu, ale promiňte, to nechápu ani u černého čtverce na bílém plátně. Mno každopádně bych mohl pokračovat dál a dál, co se mi na tom nelíbilo, ale to je zbytečné pitvání. Příště se tomuto filmu radši vyhnu obloukem.

plakát

Mortal Kombat: Legacy (2011) (seriál) 

Vzhledem k tomu, že jsem nikdy nebyl fandou MK her, a díky podle mého názoru jejich až totální absurdností mít rád nebudu, tak filmy a filmečky, to je jiná káva. Filmy jsou prostě bojovky mládí a filmečky? Rebirth pecka. Legacy dohromady nic extra, ale zvlášť - první 2 a pak poslední díl byly fakt nadupaný zbytek hm, nic moc.

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Už dlouho jsem měl tento seroš ve svém hledáčku s každou chvilkou se do něj s chutí zakousnout. A už je to tady. 2 sezony sfouknuté ani ne za 2 večery a musím říct, že tomudle nechybí nic. Je to extra vtipné, občas vás zahltí city atd atd. samotné hodnocení mé i celkové vypovídá o všem.

plakát

Soudce Dredd (1995) 

Dnes by sice tento film obstál asi jako sněhulák na rozpáleném písku sahary, ale na tu dobu jako jinak klasická stallovovská akčňárna narvaná krutopřísníma hláškama všude tam kde se vešly. Docela hezké se atky podívat takle zpět, jak si představovali budoucnoust, jaký měli v té době technobláboly atd...prostě zajímavý výlet do historie po boku se stallonem.

plakát

Co je šeptem... (2005) 

Jako postava, kterou zde hraje Kevin Costner je totální borec. vzdávám hold a respekt když dokáže dostat do postele generace žen v jedné rodině. Jinak co se filmu týká, vtipná, ne ničím moc vyjímečná romantická komedie. Sice nenadchne, ale rozhodně neurazí. Pořád bych řekl, že se ale řadí mezi ty lepší romantické komedie, které může svět filmů nabídnout.

plakát

Chůva k pohledání (1993) (seriál) 

Sitcom, který se nedá brát jak jinak než se špetkou nadhledu. Já osobně když to vidím, tak si k telce sednu a těším se hlavně na hlody a naschvály, které si tvoří majordom Niles se slečnou Backcock (snad se to tak pise :D).

plakát

Kosmetička a zvíře (1997) 

Tento film se nedá brát jinak, než trochu s nadhledem. Pak teprve přijde to pravé docela vtipné a absurdně vtipné čumendo, na které jsme tak zvyklí z amerického sitcomu slečny Fran.

plakát

Mission: Impossible III (2006) 

Tada z celé zatím uvedené série je toto suverénně nejlepší MI. Děj má hlavu a patu, vše je tam pro každého diváka docela dobře vyobrazeno. Má to zvrat i v posledních chvílích, člověku to vedle těch všech mašinek, kterými tam disponují i věří, že by něco takového možná bylo i možné, a to je u těchto filmů nejdůležitější. Jinak samozřejmě je to celé nadopované parádní akcí.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Začátek pro mě bylo moc velké sousto, abych překousl kombinaci scifi akce a historie jak jí známe. Nicméně, poté, co jsem toto spolkl, a začal brát film trošku s nadhledem, tak se mi naskytla docela pohodová podívaná. Sice to pořád bylo trošku přitažené za vlasy, ale co...i tak to bylo docela fajn. Sice tento film asi nebudu v brzké době vyhlédávat ke znovushlédnutí, ale už se totálně těším na The Avengers na které prostě budu muset jít do kina :) poslední části (i ty po titulcích) byly totiž ty nejlepší. jen doufám že avengery (Mstitele) nějak nepo*ebou, páč to má neuvěřitelný potenciál.

plakát

Alien Armageddon (2011) odpad!

Bože...má to být audiovizuální způsob jak diváky zabavit/zahltit pocity atd. Zábava - nulová. Pocit? jen jediný. A to je totálně ubohé a příšerné zpracování, efekty jak přidané 10ti letým děckem které to bralo frame po framu ve photoshopu a celé audio stojí také za starou belu. Navíc ukrutně ubohý příběh na desettisíckrát omývaný motiv. Neříkám že toje špatně, ale kdyby si tendle film nevybral alespoň to nejhorší ze všech.