Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Western
  • Horor

Recenze (1 440)

plakát

Modrooký samuraj (2023) (seriál) 

Blood bath. Má to styl, má to hloubku a to jak příběhovou, tak i vizuální. Nejsem na animované vyprávění, ale tohle mě opravdu vtáhlo. Arigato, Mizu.

plakát

Punk Rock Vegan Movie (2023) 

Klasickej dokumentární formát, který je vidět ve spoustě punkových dokumentech. Parádní hudba, grafické zpracování, nepřeberné množství punk a hc ikon a hlavně Mobyho osvěta. ALF

plakát

Čórka (2022) 

Hodně dobrej film. Angličtí skinheads ve svém přirozeném prostředí. Rvačky, cool hudba a sympatická ústřední dvojce. Jediné, co mi přišlo nedotažené, tak byl konec. Zůstalo tam pro mě hned několik nezodpovězených otázek.

plakát

Dvojí život jedné rodiny (2022) (seriál) 

Do seriálu jsem šel s představou o punkové rebelii, ale to co se z něj vyklubalo jsem nečekal. První díl mě navnadil. Už úvodní řežba v podání Motorhead dávala tak nějak tušit o co půjde. Na závěr této epizody si Oktay střihl ještě Sida Viciouse a já s velkým očekáváním šel do dalších epizod. V těch však punkovou muziku neuslyšíte a scény, kde si Oktay přilepí čerokéze (facepalm) byly paradoxně nejslabší. Hudební doprovod i přes totální absenci punku je vlastně zmáknutý dost dobře. Určitě to stojí za to.

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Jak se přidává šestá hvězda? Tenhle seriál mi vyrazil dech. Zatraceně návyková záležitost. Wednesday aka chodící mrtvola a její spolubydlící duhová princezna mě neskutečně bavily a já se nemůžu dočkat další série.

plakát

Tím tvrdší je pád (2021) 

Když jsem si tento snímek pustil poprvé, tak jsem ho asi po 10 minutách vypnul. Jakožto milovníka starých westernů jsem nebyl připraven na to co mě čeká. O pár měsíců později jsem mu dal další šanci. Už jsem věděl do čeho jdu. Film je opravdu výborně nasnímany. Má styl a myslím si, že kdyby pod ním byl podepsaný Tarantino, tak má hodnocení minimálně o 20% vyšší. Zdejší hodnocení mi přijde kruté.

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

WE'RE ASKING FOR YOUR PERMISSION TO KILL THREE MEN! Hodně silné vyprávění o Černobylské havárii, které svou atmosférou vtáhne do děje a nepustí. Pohled do otevřeného jádra reaktoru připomínal bránu do pekla. Radiací popálené těla, která se doslova rozpadaly v Moskevské nemocnici, byla děsivá. Sovětský režim byl nekompromisní a chyby se prostě nepřipouštěly. Tím se umocnil dopad na zdravý tisíců lidí. Cheaters and Liars!

plakát

Godzilla II Král monster (2019) 

Jako dobrý, ale proč to musí být tak strašně moc epické v každé scéně. Filmaři chtěj, aby jsme na každou scénu koukali s otevřenou pusou a strašně to tam násilně rvou. Ale tohle je problém většiny novejch filmů a proto je tak málo sleduji. CGI chaos. I tak se těším na další díl, ale tři hvězdičky tomu nedám ani za to, že v titulkách zazní originální melodie. Fakt to s těma "wou" scénama přehnali.

plakát

Kořist (2019) 

Výborný koncept. Podle hodnocení jsem od filmu mnoho neočekával a díky tomu jsem byl příjemně překvapen. Podle úrovně triků lze vyvodit, že se jednalo o low budget projekt, který však film vyvažuje obsahem. Garoři jsou všude a nikdy nevíte, kdy se nějaký objeví a pokusí se našim hrdinům ukousnout kousek masa z jejich těl.

plakát

Straight Edge Kegger (2019) 

STRAIGHT FUCKING EDGE Ačkoliv nebyl Brad zrovna bůh ví jaký herec a charisma z něj taky úplně nepřekypovalo, tak se filmu až do finálové řeže v domě dařilo držet si slušnou laťku. Bohužel to finále je hodně nepovedené a sráží tenhle film na kolena a to je škoda.