Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (186)

plakát

Konvoj (1978) 

Vůbec nevím, jak hodnotit. Čtyři jsou moc, tři mi přijdou málo. Výborná kamera. Na to, že je film vystavený podle country písničky, je to vlastně docela dobrý.

plakát

Menu (2022) 

Původně jsem dal tři, ale asi po týdnu jsem zvedl na čtyři. Dlouho se mi nestalo, aby mě nějaký film zaujal natolik, že jsem se k němu zpětně v duchu vracel. Nakonec jsem přidal čtvrtou, protože i u druhého zhlédnutí jsem se bavil. Když víte, co je která postava zač, dostanou jiný smysl různé narážky nebo chování určitých postav. Spíš než jako horor to vnímám jako černohumornou satiru s vydařenými hereckými výkony, u které jsem se bavil mnohem víc než třeba u K zemi hleď.

plakát

Princezna rebelka (2021) 

S vesměs tříhvězdovým hodnocením souhlasím, ale děti byly nadšené a chtěly jít na Pil znovu. Takže jestli máte předškoláky, přidejte si k hodnocení čtvrtou hvězdu.

plakát

Teroristka (2019) 

Nečekal jsem nic, jsem víceméně spokojený. Škoda že netlačili víc na pilu a nevznikl echt černohumorný film.

plakát

Před vraždou (2022) (seriál) 

Koukatelné, svým způsobem zábavné, ale scénář v tomhle žánru by měl být vybroušenější, abych mohl hodnotit lépe. Bohužel je děravý jako ústa staré squaw.

plakát

Lichožrouti (2016) 

Sleduju to po očku, ale cilovka je zjevně nadšená, protože během sedmi dnů to u nás běží už potřetí.

plakát

Space Jam (1996) 

Děti to bavilo, já si po pětadvaceti letech konečně škrtl položku ze seznamu restů.

plakát

14 vrcholů: Nic není nemožné (2021) 

Výkon za pět hvězdiček, dokument slabší. 101 minut je málo na to, aby šel jakkoli do hloubky. Chtěl bych víc záběrů z výstupů a méně rodiny.

plakát

Zathura: Vesmírné dobrodružství (2005) 

Jestli to chcete pustit malým dětem (předškoláci, první stupeň), připočtěte si hvězdičku. Myslím, že těm se to bude moc líbit.

Ovládací panel
9 bodů