Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (1 766)

plakát

Hvězdná pěchota (1997) 

Bože, já nemám okomentovaný jeden z mých oblíbených filmů, který mám zasunutý v totálně soukromém šuplíčku, protože málo nás, holek všeho věku, miluje scifi, a tohle byl černočerný nářez, kdy technika a chapadla létají vzduchem, na Zemi je podobná ideologie té, která už tu jednou byla a Denise Richards byla ještě tou nádhernou holkou a ne zchrtlou troskou, zkrátka -Chcete vědět víc?

plakát

Dotkni se ohně (2006) 

Myslím, že tvůrci plně nevyužili možností, které děj nabízel a já se dvakrát musela přemluvit, abych film dokoukala.

plakát

Gangy z Birminghamu - Šok (2019) (epizoda) 

Pořád si lámu hlavu, s jakou diagnózou by měli hospitalizovat Arthura. Ale co udělat s člověkem, který zažil hrůzy války, je psycho a dokáže plakat zrovna tak, jako někoho zabít?

plakát

Gangy z Birminghamu - Smyčka (2019) (epizoda) 

Absolutní souhlas s uživatelem Heisenberg_, to byla filmařská dokonalost sama, nebo vlastně seriálová. Mejdan roku. A ta věta na závěr!

plakát

Gangy z Birminghamu - Strategie (2019) (epizoda) 

Opět skvělé, dech mi bere Pol, vypadá velmi staře, ale postavu má krásnou a nádherné oblečení, kostymérky mají vkus.

plakát

Gangy z Birminghamu - Černé kočky (2019) (epizoda) 

Tak děj se začíná napínat a jâ musím unat, že Malíčkovi z Her o trůny to jako cikánovi sekne. No a minové pole, to je bez komentáře.

plakát

Gangy z Birminghamu - Černé úterý (2019) (epizoda) 

Nemohla jsem se dočkat, a hurá, kvalita seriálu se drží, včetně vypalovaček a hudebního retra. Okamžité vtáhnutí do děje.

plakát

Přestřelka v Palermu (2008) 

Jakožto žena musím uznat, že Campino dokáže hrát očima a má na chlapa pěkný, dlouhý nohy.Vlastně to byl zajímavý film s krásnou kamerou, překrásnou Sicilií, kde se čas jakoby zastavil, ale přitom stále plyne a vy si najednou uvědomíte svoji smrtelnost, ale možná je to vysvobození. Pro fotografa Finna určitě byla vykoupením z jeho povrchního života.Slyšíte ten ptačí zpěv, co se line s rozbřeskem otevřeným oknem do starého domu po babičče...rozvláčný, snový film o depresi života, ovšem s nadějí na vykoupení.

plakát

Světla páteční noci (2004) 

Musím do puntíku souhlasit s komentářem uživatele jménem Cival a doplním, že tohle sportovní drama přesně vykresluje život na americkém maloměstě, chyť příležitost za pačesy hned teď, jinak se z něj nikdy nedostaneš. Skvělý Billy Bob Thornton a já si vždycky uvědomím, jak chlap, na kterém vlastně vůbec nic extra není, mě dostane, asi těma očima. Jinak perfektně zvolená muzika, kamera, výborný celek.

plakát

Christine (2016) 

Pro mne zklamání, ač Rebecca Hall nehrála špatně, vcelku byla její role dost monotónní.