Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (369)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Druhý díl se nese ve stejném duchu jako jeho předchůdce, avšak je zde až moc product plecementu, který mě osobně docela dost vadil. Příběh je opět takový nemastný a neslaný, nicméně ve světle povedených gagů, který celý film provází, to není zas až tak velké mínus. „Baby proofing a guillotine? So you cut your finger off. It's part of the fun.“ ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Rovnako ako v prvej časti, aj tu ma veľmi bavilo ako sa pohrali s postavami. Zase si ale myslím že film mohol byť oveľa vtipnejšie. Stále ide len o priemerný animák, pre všetky vekové kategórie, no nie je to extra trieda. Na druhej strane, trochu mi séria prirástla k srdcu. (ani sám neviem prečo) ()

Reklama

panMartin 

všechny recenze uživatele

Opět vtipná pohádka navazující na předešlý film. Druhý díl stejnojmenného filmu, překvapil tím, že jeho kvalita minimálně rovná kvalitě prvního filmu, což se u mnohých pokračování nezdaří. Nemůžu si pomoct ale bavil jsem se a smál, ty vedlejší postavičky to tak hezky vyplňujou. Je to zábavné, rychlé, dost barevné vtipné a i dojemné. Prostě super odreagovací animovaná komedie pro dospělé a pohádka pro děti. Ve filmu bylo jasně vidět, kdo hlavně sponzoroval výrobu tohoto díla, Sony. Fakt hustá zábava. Nemohu nic jiného, než doporučit. Český dabing tentokrát nesklamal. BLOBÍK byl nejlepší. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Teraz naozaj neviem, či je lepšia dvojka alebo jednotka. Asi to budem musieť nechať na remízu. Prvý diel bol fajn, celkom som sa bavil, ale ničím ma moc nestrhol. A dvojka je prekvapivo dosť rovnaká. Tiež ma bavila, potešila v závere, ale celkovo ma ničím moc nestrhla. Inak je to rovnaká alebo podobná sranda ako prvý diel, kde najlepšie časti ma samozrejme opäť legendárny Dracula. 80% - 4* ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Tam kde jednička skončila se dvojka pokouší plynule navázat. Bohužel se to fakt nedaří. Nedaří se to spoustou na sílu vydřenejch rádoby vtipnejch situací, nedaří se to ani příběhem, kterej je plochej jak baterka a nedaří se to ani spoustou novejch "mocinky cool" postaviček. Produkt placement Sony byl nepřehlídnutelnej a protože musíme šetřit planetu, jezdíme v Toyotě Prius. Kurva fix, dyť je to animák, má to být vtipný, milý. Je přece jedno jakej kdo používá telefon i auto, je to o fantazii tvůrců, která jim evidentně předčasně došla. Možná by se moje hodnocení o hvězdičku zvýšilo, kdyby to nebylo tak kreténsky nadabovaný. Lucka Vondráčková a Petr Rychlý by si měli dát pauzu, třeba nadobro a ten frajer co daboval vlka, by se mohl třeba utopit, nebo tak něco. Dabuje všechno a všechny v kterýmkoliv novým animáku, filmech. Nechápu kam se řítí českej dabing. Mívali jsme nej dabing na světě. Očividně je to cílený skupině 5+ a méně vyspělejším a nebo idiotickým dospělým. Tlustá paní ob sedadlo vedle mě se smála naprosto všemu, všechny děti taky, ale to bylo asi všechno. Za moje dvě pousmání se-dvě hvězdy. 30% P.s: český dabingu, vem za ruku Adama Sandlera a jděte spolu konečně do hajzlu ! P.p.s: K "V hlavě" si tenhle animák ani nepřičichne a tyhle čtyřhvězdový hodnocení naprosto vypovídají o upadající inteligenci. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (18)

  • V druhém pokračování Hotelu Transylvania je řada odkazů na historii hraběte Drákuly. Nejstarší upír, tedy Draculův otec, se ve filmu jmenuje Vlad - stejně jako valasšký kníže inspirující Brama Stokera k prvnímu románovému zpracování upírské legendy. Jeho poskok, vampírské stvoření zcela zavrhující lidskou rasu, se ve filmu jmenuje Bela ... a prvním představitelem Draculy na plátně se stal legendární Béla Lugosi. (ČSFD)
  • Drákula si rozbije displej mobilu při rozhovoru s Mavis v kempu. Když pak Drákula volá Mavis už v hotelu, je mobil opět opravený. (Bednobuch)

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama