Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Pohádka
  • Dokumentární

Recenze (553)

plakát

Slunce, seno, erotika (1991) 

Dětinský humor, kde Italové mluví spíš česky než italsky, taková besídka, která působí narychlo spíchnutým dojmem. Přesto je tam pár míst, která mě vždy spolehlivě pobaví. Za tragikomickou poslední scénu na dvorku musím přidat jednu hvězdu.

plakát

Hotel - Season 1 (2018) (série) 

Seriál mě bavil, netlačil na pilu, fajn herecké výkony.

plakát

Nesnesitelná lehkost bytí (1988) 

Nejvíc ze všeho mě bavila práce kamery a Janáčkova hudba, ostatní mě víceméně nudilo. Stopáž na hranici únosnosti, dobrá půlhodina mohla jít pryč a nic by se nestalo. Shrnutí: žádný zázrak se nekonal, ale film za vidění rozhodně stojí.

plakát

Dubček (2018) 

Film mě zklamal, bylo to zpracováno velmi nezajímavě, scény z politických jednání připomínaly pimprlové divadlo. Jastraban se na roli hodil, ale scénář mu nedovolit ji pořádně rozehrát.

plakát

Krycí jméno Holec (2016) 

První hodinu nahé zadky, teprve zbytek filmu se trochu rozjede. Mělo to být naopak. Jen Zeiler a Novotný měli trochu větší prostor na hraní, ostatní se moc nepředvedli.

plakát

Sweeney Todd (1982) (TV film) 

Jeden z milníků hudebního divadla. Nejlepší inscenace tohoto muzikálu.

plakát

Enid (2009) (TV film) 

Dost netradiční životopis jedné manipulativní megery. Nevím, kolik si autoři vymysleli, ale tak jako tak je to natočené skvěle, ani chvíli to nenudí. Bonham Carterová – úžasný výkon, její nejlepší, kam mi paměť sahá.

plakát

Rodinný film (2015) 

Film mě zaujal svou nepodbízivou střízlivostí, ale současně i dost nudil svou odtažitostí a hodně pomalým tempem. Hlavní konflikt měl přijít mnohem dřív.

plakát

Na psí knížku (2002) (TV film) 

Nebylo to špatné, herci dobře obsazení, zajímavé téma. Scénář byl začátečnicky neučesaný a nevyvážený. Např. scéna s Holubovou (byť mě bavila nejvíc) byla zbytečně dlouhá a dohromady nic nového o hlavní hrdince nesdělila.