Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (134)

plakát

Čas (2021) 

Spoilerovitý komentář. Čas je fajn zápletka, blbý ale je, když se odhalí v prvních 30 minutách filmu a pak už je to - co se příběhu týče nuda.  Mínusy: Ani k jedné postavě jsem si za celý film nenašel žádný vztah, takže jsem ani neměl komu fandit, vcítit se do nich atd. Na to, že hlavní dvojici bylo na začátku 6 a 11, tak s přibývajícím "věkem" rostl zdá se i jejich intelekt, aniž by měli jakékoli vzdělání. Operace, tumoru, kde má několik lidí ruce v ženě, aby se jí nezahojila rána trvala asi 5 minut - a když se frajer dotkne sestry na 10 vteřin, tak ta řekne, že jim uběhli právě 3 dny. Strašně by mě tedy zajímalo, jak tu operaci mohla ta žena přežít, když v ní měli "reálně" prsty asi měsíc a ona měla otevřenou ránu.  Určitě by se jí rána nezanítila.. Nelíbil se mi ani ten předvídatelnej vzkaz od malýho Kima, ani skály.. KLADY: Líbilo se mi medicínské okénko a rozhovor rodičů na téma nevěra a odpuštění a celkové to filosofování co by kdyby..  Celkově: Táhlé a čekající na konec od 30 minuty. Po komentáři ještě měnim hodnocení na 1 hvězdu, páč víc záporů než kladů..

plakát

Slunovrat (2019) 

Rádoby "ART". Režisér smíchal XY nesouvisejících gest, tradic apod, aby založil jakousi hlubokou fiktivní komunitu. Viděno 3x dokonce i prodlouženou verzi. Za mě jeden z nejrozpolupnějších filmů, pěkně natočeno, celkem netradiční, ale s ohromnou touhou předat psychologickou bombu, která explodovala již za psacím stolem.

plakát

Pach krve (2021) 

Konečně něco víc než trapná naháněčka bez smyslu

plakát

Chlapi sobě (2019) 

Nevtipná slabota Céčkových herců.

plakát

Černobyl (2020) odpad!

Naprostá ztráta času.

plakát

Ulice strachu – 2. část: 1978 (2021) 

Takže skvělé úvodní dvě minuty a poslední čtyři.. Bohužel - mělo se to držet party z prvního dílu, takže Silné zklámání.

plakát

Hadí oči (1998) 

Cage a Hadí oči bavily zhruba do půlky. Potom se to začalo táhnout a nerozhodnost, která byla ze začátku symptická eskalovala v protivně natahovanou stopáž. Za první třetinu filmu - od filmařský dělničiny po scénář 4 hvězdy. Druhá třetina filmu (casino) - v celku zábavné drama 2,5 hvězdy. Finále - odpad! Je to škoda.. Dvě různé poloviny, které byli silně nevyrovnané.