Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (9)

Smrtonosná past

Smrtonosná past (1988)

Na tomhle fimu se mi nejvíce líbílo že pokud jde jeden člověk proti bandě záporáků vetšinou je pobije bez mrknutí oka. Tady to je ale naopak Willis je vystrašený, zranitelný a bez speciálních schopností a kulometů. To přidává na filmu hodně na realnosti a originality. Yippe ki yay motherfucker.

Smrtonosná past 2

Smrtonosná past 2 (1990)

Od jedničky to není posun k lepšímu ale ani k horšímu. Změna režiséra ani nejde poznat

Smrtonosná past 3

Smrtonosná past 3 (1995)

Die Hard si pořád drží tempo a vše zůstává při starém od skrvaveného nátělníku po hlášku "Yippe ki yay motherfucker. Na scénu kdy teroristi vykrádají největší zásobárnu zlata a přitom hraje ta fajná brnkačka "Ants go marching" nikdy nezapomenu.

Smrtonosná past 4.0

Smrtonosná past 4.0 (2007)

Tohle je přesně typ filmu u ktereho se povede prvni dil a zbytek se odflákne. Smrtonosna past vzikala každy dil s velkym odstupem ale všchny dily staly za to proto tenhle film odivuju a davam za pět

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Na tenhle film se můžu dívat pořád dokola protože je jeden z nejlepších. Dokonalé je všechno a jen těžko tu najdete nějákou chybu. A Joker ? To je legenda.

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

Podle traileru to vypadalo že to bude střílečka jak řemen kde Brad Pitt bude se svojí bandou kosit nácky, skalpovat a trousit drsné hlášky. Je načase zjistit že tak Tarantinovy filmy nefungujou. A to je právě největší síla snímku. Většinou po shlédnutí traileru už znáte pointu i ty nejlepší vtipy a film vás už moc ničím nepřekvapí. Ale tady vám překvapení garantuju. Další silná stránka filmu je volba herců. A dialogy, a kamera a hudba... prostě tohle musíte vidět.

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes (2009)

Je to zvláštní ale jako by někdo věděl moje představy jak má vypadat film. Mám rád dobré herecké obsazení, potemělou atmosféru, období mezi 19 a 20 stoletím, soundtrack s hudebnímy nastroji, zpomalené záběry atd... A opravdu tenhle film nabídl vše co mám rád a navíc dokonale vyvážené. Akce je tu tak akorát a film nezklamal ani v maličkostech jako je trailer který je svižný a stručný. A ten nápad s bitkami kde si předem naplánuje udery podle detailů na dotyčném je opravdu bombovej. Dovolím si označit tenhle film jako nejlepší akční film všech dob. Doufám že dvojka bude aspoň stejně tak dobrá jako jednička.

Piráti z Karibiku: Na konci světa

Piráti z Karibiku: Na konci světa (2007)

Z trilogie pirátů se mi tenhle díl líbil asi nejvíce protože přesně vystihoval že mezi piráty se nikomu nedalo věřit a něco jako přátelství vůbec neexistovalo. Ovšem závěr byl teda něco a scénu když proti sobě stříleli obě lodě bych dal do nějákého žebříčku nejlepších scén co jsem kdy viděl

Poslední skaut

Poslední skaut (1991)

Prostě to co jde Willisovi nejlíp trousit vtipné hlášky s jizveným ksichtem nasraného na celý svět.