Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (112)

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Umírám smíchy u každého dílu :-)

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Kde je ten příběh plný zvratů. Kde jsou nechutnosti jako ulomení vlastního zmrzlého prstu nebo olíznutí mozku. Kde jsou Will a Elizabeth. Noví piráti mě moc nepotěšili. Výrazně tomu pomohl úbytek základních postav které táhly piráty kupředu. Z vinikajícího obsazení tady zbyl je samotný Johnny který to sám nemůže utáhnout. McShane jako hlavní záporák celkem dobrý ale Bill Nighty nemůže být nikým nahrazen a Davy Jones tu dost chybí. Zkrátka a dobře, tvůrci zpoléhali na to že pitvořící se Jack bude stačit ale nestačil. Propracovanější příběh a více postav by neuškodilo.

plakát

Podraz (1973) 

Když někdo řekne zloděj představím si chlápka s kuklou a samopalem. Když někdo řekne chytrý zloděj představím si Newmana a Redforda.

plakát

Nezvratný osud (2000) 

Už jsme tu měli horrory kde zabíjí zabijáci, zombíci, kletby... Ale až teprve teď někoho napadlo proč by nemohla zabíjet sama smrt ? A způsob podání jakým zabíjí je originální a hrůzostrašný.

plakát

Králova řeč (2010) 

Snímek vás nejen že pobaví ale zároveň se dozvíte mnoho nového o tom co všechno obnáší koktavost a jak se kdysi léčila.

plakát

Johnny English (2003) 

Hodně podobné jako Růžový panter. Komedie která se dá sledovat vždycky.

plakát

Růžový panter 2 (2009) 

Pro mě sice ne lepší než jednička ale pořád dobrá komedie na odreagování.

plakát

Proroctví (2009) 

Čekáte film podobný filmu 2012 ? Chyba, protože tenhle snímek se od katastrofických jen odráži a na konci nabídne vlastní vyústění které je podle mě strhující. Nehody jsou realistické zvlášť ta s letadlem díky roztřepané kameře a hudba dá správnou atmosféru.

plakát

Wrestler (2008) 

A všichni sledují Rourkeho jak šplhá a skáče. Letí mimo záběr a všichni napjatě čekají co bude dál...... Já Aronofskyho žeru. Díky němu bych v životě nechtěl fetovat, dělat wrestling a tančit balet. Opravdu dobře umí nahlédnout do pocitů a přenést je na plátno tak, že si člověk okamžitě udělá představu jak se daný člověk cítí.

plakát

Já, padouch (2010) 

Animák se drží zavedených pravidel moderních animáků které zavedlo Toy story: místy srandovní, místní dojemné, některé gagy jsou určené jen dospělým některé jen dětem, roztomilé potvůrky doplňují atmosféru a hlavní padouch skončí špatně ale nezemře. I když je to pravidlo staré je pořád stejně pevně platné a já se celkem bavil.