Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (315)

plakát

Dítě číslo 44 (2015) 

Knížku jsem nečetl, ale možná si ji po filmu přectu. Bolševistická mašinerie pěkně vykreslená. Hlavní hrdina mi moc sympatický není. Fracek z děcaku, co je adoptovanej rudým lampasákem a sam se stava lampásakem, co jako hrdina ničil Německo.

plakát

Hardcore Henry (2015) 

si spíš jen pánská zaležitost a současně dost hustej akčí úlet. Člověk si chvilku připada jako v PC gamese a chvilku jako hlavní hrdina sám. Vyjmečně dobrej ruskej rejža.

plakát

Husí kůže (2015) 

Jo pravda husí kůži z nekvalitního filmu jsem z toho nedostal, ale že by šlo o nějaký převrat nebo nějaký hezký komedialní horror, to se říct nedá.

plakát

Jan Hus (2015) (TV film) 

Nepovedená propagace Jana Husa a jeho plenitelského kaciřsví - středověkého komunismu. Nezopovědné ohrožování Evropy a křesťanství v době nestabilního středověku. Film natočen bývalým předsedou KSČM, což hovoři za vše. Je nekvalitní.

plakát

Kolonie (2015) 

Generál Pinochet zachranil Chile od socialistického experimentu a tenhle film je komunistickou propagandou. I když dobře natočenou.

plakát

Krampus: Táhni k čertu (2015) 

Hele v celku pěkná vanoční vyvraždovačka a horror o stále populárnějším Krampusovi. Slušná akce, i když jsou takový ty klasický blbý hluchý místa.

plakát

Mamon (2015) (seriál) 

Žánrově přesný seriál, který režisér Vladimír Michálek zabydlel známými i neokoukanými tvářemi. Poutavý děj, nadavkováné napětí, uvěřitelné postavy, vyborná kamera, na míru ušitá hudba. Zažitek jedna radost.

plakát

Nahý mezi vlky (2015) (TV film) 

Buchenwald byl údajně největší peklo z koncetračních táborů. A to díky komunistů, tedy vězňům dozorci byli jejich skorokamoši nacisté. A proč tomu bylo? Dle českých antikomunistických vězňů kdo nebyl komunista nebo možná žid, tak měl smůlu, protože vězenskou správu ovladali komunisti. A tady je jejich propaganda v tomto filmu ukazana.

plakát

Skautův průvodce zombie apokalypsou (2015) 

Je to takové vlezlé. Mě tam ti skauti přípomínali rudý pionýry z dob komunismu u nás. Chyběla tam tomu možná i Bella Thorne, ale Sarah Durmont taky není špatná.