Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 012)

plakát

The Bronze (2015) 

Naprosto úžasná M. Rauch. Sice jsem si na začátku na ni musela zvyknout, ale jde to celkem lehce. The Bronze je vtipný, svérázný a emotivní film. A taky je děsně sprostý =) Věřím, že hodnocení bude kontroverzní, ne každý snese takový humor mě osobně sedl. A co bych ještě dodala, tento snímek je úplně něco jiného, než jsme zvyklí.

plakát

Viral (2016) 

Ne že by byl tento film víc obscénní, než jiná kinematografie v tomto žánru, ale jsou tady tak ujeté momenty, že to vás prostě nenechá klidnými. Viral není nic nového, nic přínosného, ale nemuselo by to dopadnout tak strašně, kdyby se tvůrci vyvarovali spoustu chyb, které převážně souvisí s nepravděpodobnými a ujetými situacemi. Převážně hlavní hrdinka mi pila krev.

plakát

Edge of Winter (2016) 

Slabota, o ničem. Hollanda mám ráda, a neříkám, byl dobrej, ale na jednom herci se film stavět nemůže. Je to celé bez nápadu, je to tak předvídatelné, že víc, už to snad ani nejde. A navíc se v tomto thrilleru nic neděje.. nic.

plakát

Hologram pro krále (2016) 

Jo, já mám ráda filmy, které jsou zasazené do hledání sama sebe. Navíc tenhle Hologram je ze zajímavého prostředí a T. Hanks si myslím, zahrál amíka, kterej o této kultuře vlastně nic neví, báječně. Takový ten pohodový film, o nalezení vlastní identity a spokojenosti. Navíc je tady úžasný nenásilný humor, a to potěší.

plakát

Sviňák (2013) 

Je to silný psychotropní film. Hlavní postava zneužívá a sama je zneužívána sebou, neubráníte se pocity bezmoci. Je to násilný snímek plný sexu, drog a okolního neporozumění. J. McAvoy svou roli zahrál opravdu přesvědčivě, až odpudivě. Věděla jsem, že Welsh je blázen, ale že takový =). Kdo má rád tvrdý věci, je Filth to pravé.

plakát

Legenda o Tarzanovi (2016) 

Je mi to líto, možná jsem přecenila hodnocení z nostalgie, ale tenhle Tarzan není dobrá podívaná. Je to jakási splácanina, která nemá ani pořádný příběh, efekty jsou dost na tenké hranici, a vůbec je to celé špatně sestavené. Čím víc se film blíží k závěru, tím je to všechno ještě horší. A já jsem se tak těšila. 2.5 hvězd.

plakát

Hidden (2015) 

Rozhodně je Hidden film, který má výbornou ponurou atmosféru. Skrývá různá zákoutí a věřte nebo ne, ten závěr mě fakt překvapil. Herecké výkony jsou pohltivé a vůbec mi nevadilo, že se vše odehrává v podstatě na jednom místě se třemi herci. Dobrý film.6/10

plakát

River (2015) 

Po shlédnutí tohoto snímku jsem byla trochu skeptická, ale na druhou stranu i příjemně zaražená. Není tady vidět sice nic moc, ale když se zamyslíte, nad situací, kterou Roossif v tomhle filmu zažil, je to docela na vysoký nádech a hluboký výdech. Našel by vůbec někdo morální hodnoty k sebedestrukci, když víte, že nemusíte? K zamyšlení, prostorové.

plakát

Správní chlapi (2016) 

Tohle spojení muselo být pro mě zvídavé, protože vidět Crowe s Goslingem samo o sobě zajímavé je. Správní chlapi jsou klasická krimi komedie, určitě se pobavíte, je tady i trocha nějaké té záhady a poučení. Ale děj sám o sobě je už méně pozoruhodný. Takže zůstanu u své trojky.

plakát

Vincentův svět (2015) 

Možná jsem Entourage nepochopila, nebo jsem nenašla ten správnej směr, kterým mě měl snímek vést, protože mi tenhle film nejenomže nic neřekl, ale navíc mi nepřišel v naprosto v ničem zábavnej. Nuda.