Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 012)

plakát

Batman (2022) 

Já nemůžu říct, že The Batman je úplně špatně. A první polovina určitě diváka navnadí, protože je celý v očekávání - je to prostě Batman, že jo. Ale není to tak.. Joo R. Pattinsson může být dobrým Batmanským hrdinou, v tomhle případě tedy dobrým detektivem. Navíc film je posazený do parádní atmosféry. Je to temně gotický, syrový, ponurý film, tedy, jak by si asi každý Gothem představoval. A samozřejmě je to také hrůzně napínavý snímek, o tom pochyb není. I kamera G. Frasere je na správném místě. Jednoduše z hlediska zpracování kvality bych i řekla, že The Batman může být bezchybný, ovšem mám tady to ale. Mě tady prostě chybí ta komiksová postava, na které jsou filmové zpracování Batmanů založené. Tohle je Batman detektiv, tohle není Batman, jako Batman, který je stavěný na svých velkolepých vymoženostech. Pro mě to, co děla Batmana Batmanem tady chybělo. Jako by spiderman neměl své vystřelovací sítě, nebo Flash neměl svou nepředstavitelnou rychlost. Výborný komentář Tom Hardy, kde jsou další věci k zamyšlení.

plakát

30 stříbrných (2020) (seriál) 

Tohle ja nikdy nepochopim, tak dobre mely monedas naslapnute, tak dobre to mel Iglesia rozbehnute, a ten zaver to vsechno dokonale pohrbil. Cim vice se blizil tenhle serial ke konci, tim vic se tenhle nepribeh jevil jako hloupost. Becko, je slaby odvar, a v poslednim dile, jsem od prvni minuty kroutila hlavou, a neverila, ze do konce teto ujetosti vydrzim. Dve hvezdy za napad a za prvotni dobry dojem, ktery se jevil jako fajn potencial.

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) 

I ldyz je David dobrej a imponuje mi, tohle fakt zanachranil. Hellboy je hellboy a herecke obsazeni opravdu kouzlit neumi. Nevim jestli to byl zamer N. Marshalla vyprodukovat gore film, ale tohle se nepovedlo. A to vubec.

plakát

Sicilské přízraky (2017) 

Jednoznacne a bez premysleni, famozni prace, ktera si zaslouzi obdivuhodne hodnoceni. Myslim, ze tohle je presne ten pripad, kdy vsechna ale ztraci na vaze..ano dejova linie je mozna pomalejsi, ovsem pribeh je vam dan na stribrnem podnose zcela nezjistne a primocare. Ta sila, etericnost a nelitosnost dvou cistych dusi, je opravdu nepopsatelna. Tohle je film, kde vse ostatni je irelevantni. Klobouk dolu vsem, kdo se na tomhle snimku podileli.

plakát

Americká reportérka (2016) 

Tahle životopisná komedie byla pro mě zábavná. Nenudila ani chvilinku. Navíc zajímavé poznatky z jiné kultury. A M. Freeman byl famózní. Nenásilné komediální rozptýlení.

plakát

Osudová láska (2014) 

Une Rencontre katastrofální nuda. Navíc kam se poděly morální zásady. Pierre miluje svou ženu tak moc, že ji zahýbá, a Elsa nechodí se ženatými muži, ale tak možná ve svých představách. Protože kdyby to bylo na ni, tak ho nepustí i kdyby měl tři ženy. Navíc příběh je planý a opakuje se pořád dokola. Setkají se, odloučí se, setkají se.. a tak dále.

plakát

47 metrů (2017) 

Jeden z nejmrazivějších autentických snímků. Rozhodně. Stát se to mě, tak mi asi pukne srdce strachem. Nervy drásající od začátku do konce. 6/10

plakát

Keanu - Kočičí gangsterka (2016) 

Tohle je asi věc vkusu. Na mě je takový žánr už moc uhozený. Podívala jsem se, nepřekvapilo mě to. A víc asi už ne.

plakát

Jordskott (2015) (seriál) 

Docela jsem se těšila na tenhle zpočátku zajímavý seriál. Jsem ráda, že nemá více dílu, těch 10 je asi až moc. Do té první půlky, možná třetiny se to dalo, a docela bylo vše koukatelné a napínavé. Ale co se z toho stalo potom,mi moc do hlavy nejde. Začalo to prioritním vyšetřováním pohřešovaných, stalo se tolik vražd a když to tak vezmete a vše zohledníte s konečnou fází, bylo tady spoustu věcí, které se udaly, dost zbytečných. Navíc mám pocit, že se nám Jordskott dost zvrtl, sice pointa úplně nevymizela, ale potenciál se nám kamsi ztratil. Škoda.

plakát

Deník puberťačky (2015) 

Zajímavý pohled do deníku puberťačky. Doufám, že takový prožitek, který ztvárnila Bel nemají všechny dopívající dívky, protože, než deník puberťačky mi to spíš připadalo, jako deník nymfomanky =). Ale tenhle názor tady asi nemám jen já, jak tak koukám=). Tak nebo tak, film je dobře natočený a hlavní hrdinka je sympatická. Vzala to všechno sice za špatný konec, ale vše zlé, je k něčemu dobré. Aspoň v tomhle případě.