Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (46)

plakát

Mladá dáma (2024) 

Nic moc jsem od toho neočekával a tak ani nejsem nic moc zklamán. Upřímně, čekal jsem to horší. Pokud člověk neví co se dvěma hodinami a mísou popcornu, tak může klidně kouknout na tenhle film. Hlavní hrdince se sice nedá moc věřit ta odvaha a ta "tvrďáckost", ale o to tu stejně moc nejde. Prostě zkouknout a zapomenout, protože na zapamatování jsou tu lepší filmy. Dávám plus za pěkně ztvárněného, trochu neobvyklého draka.

plakát

Temná věž (2017) 

Proč? Proč měl někdo za to, že natočit Temnou věž takhle, je dobrý nápad? Je to v podstatě stejná svatokrádež, jako kdyby se Pán prstenů natočil jako jeden film. To prostě nejde. Nic moc jsem od filmu nečekal a dostalo se mi toho vrchovatě. Nikdo další na to nekoukejte a raději si přečtěte předlohu.

plakát

Milé dítě (2023) (seriál) 

Těžce stravitelný materiál. Obzvlášť když si člověk uvědomí, že tato situace se klidně může někde ve světě odehrávat právě teď...

plakát

Zlo si umí počkat (2023) 

Po dlouhé době originální horor. Brutální a šokující.

plakát

Meg 2: Příkop (2023) odpad!

Směšnější a pitomější film jsem snad neviděl.

plakát

Flash (2023) 

Tak jako jo. Film, který uzavírá jednu (ne zrovna povedenou) kapitolu se to dá zvládnout dokoukat. Hlavně tady díky velkému množství  cameo rolí a Batmanovi Michaela Keatona. Hlavní herec je pro mě hrozně nesympatický. CGI je tady tak špatné, že příště by to mohl dělat Pixar a vypadalo by to pravděpodobně lépe. Je zde kopec nelogičností, o kterých se zde nebudu raději rozepisovat, protože by to bylo na dlouho. Naopak je zde hezky vysvětlen koncept multivesmíru, to zase palec nahoru. Koukat se na to tedy dá, ale jen s přesvědčením, že to vážně chci vidět.

plakát

Vyproštění 2 (2023) 

Ale jo. Pořád to šlape. Sice už to není na plný plyn, ale pořád je to slušná rychlost. Po parádní nepřerušované extrakci z vězení (tady to bylo na plný plyn) to zpomalí a už se to tolik nerozjede. Jsem celkem zvědavý, kdo bude ten hustej týpek, o kterém je řeč na konci filmu. Doufám, že to nebude Dwayne "Nacpu tu svou hlavu do každé série" Johnson. I když na druhou stranu to bude buď on (nebo jemu podobný) a nebo nějaký kravaťák typu pan Nikdo z Rychle a zběsile, kterej je hustej jako krupicová kaše. Zajímavé jsou titulky. Podle nich to spíše vypadá, že je to český film. Je tedy příjemné, že máme tolik profesionálů, kteří se podílejí i na takovýchto filmech.

plakát

Śakra (2023) 

Jak mám Donnieho rád, tak tohle byla hrůza. Osobně mám Donnieho raději v póze IP Mana, tady skromného, ochotného a tajemného, který to dokáže zmastit, když je to potřeba. Tady bylo všechno tak přepálené až to bylo špatné. Od létání na drátech (moc okaté), ničení okolí (ve hře by to bylo super, ale ve filmu je to už moc) a i to chování těch charakterů bylo moc jednoduché (všichni ho odsoudí příliš rychle). Takže škoda.

plakát

Na nože: Glass Onion (2022) 

Slušná detektivka. Prvnímu dílu sice nesahá ani po kotníky, kde to bylo 3x zamotanější, ale nenudil jsem se. Hrozná škoda, že místo hlášky Nejsem batman tam nedali Nejsem James Bond. To by tam sedlo ;-)

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Thora/Chrise mám rád. Taiku mám rád. Guns N' Roses mám taky rád. Ale tady už je všeho příliš. Nedivím se, že se Hemsworth nechal slyšet, že jestli se vrátí jako Thor, bude ten další film muset být naprosto odlišný od tohoto. Jednomu se pak vcelku těžko věří, že i jemu o něco jde, že něco bere vážně, když ze sebe skoro celý film dělá takového blba. Soundtrack bude nejspíš album Appetite for Destruction nebo nějaké jiné, tak ani nemá cenu se namáhat ho nějak shánět. Nejlepší na celém filmu je Ch. Bale. Tomu dávám všech pět hvězdiček.