Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (31)

plakát

Sabrina - mladá čarodějnice (1996) (seriál) 

Překvapuje mě tak nízké hodnocení. Tento seriál patří do mých nejoblíbenějších - a je tomu už tak dvacet let. Komplet jsem ho už viděla tak pětkrát. První série jsou nejlepší. Po odstěhování Sabriny na vejšku je to trochu horší - protože je méně prostoru pro Hildu a Zeldu. Taky Harwey je tam velmi málo a to je škoda. Všechno ale vyváží ten TOP poslední díl při kterém vždy umírám dojetím. Takhle má vypadat závěr seriálu. Každopádně je to veselý, milý seriál se super (čarodějnickou) tématikou. Trochu mě tam vždy irituje ta výchovná část - kdy se v závěru dílu vždy Sabrina trochu polepší a napraví :-DD. ale bez toho je to super.

plakát

Mrtví neumírají (2019) 

Příběh by vydal tak na 10 minut a je natažený na 105 opravdu dlouhých minut. Je to pěkně natočeno, je tam tak 5 momentů kdy se i trochu pousmějete. Ale jinak nic. Šílená nuda, nezajímavý příběh, rozhodně nejnudnější film na kterém jsme byla v kině. Samozřejmě znám i horší filmy, ale ty jsem viděla doma, tak mi tolik nevadilo vyhodit dvě stovky na vstupné. Ani Bill Murray to nezachránil...

plakát

Vražda na jachtě (2019) 

Ani moji 2 velmi oblíbení herci nedokázali tento film zachránit. Přitom námět je docela zajímavý, nevím, kde se stala chyba ale je to prostě nuda. Navíc Aniston a Sandler se k sobě prostě nehodí, nevěřím jim ten vztah mezi nimi.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Klasický Tarantino. Zajímavá zápletka. Skvělý herci. Nádherná hudba. Skvělá kamera. Dokonalá atmosféra. Nebojte se těch 3 hodin, uteče to ani nevíte jak. Lidi si tu stěžovali na roztahaný začátek, vůbec mi to nepřišlo. Bylo to prostě zapojení do atmosféry, do scenérie. Po první cca půl hodině vám bude uplně stejná zima jak hlavním hrdinům... takhle vás to stáhne do děje. Co se nám nelíbilo byly zpomalené scény. Do takhle pomalého filmu, dávat ještě zpomalené scény, které jsou opravdu divně natočeny se prostě nehodí. A vypravěč nám tam taky neseděl. A) Tarantino na to nemá uplně ideální hlas, B) vás to pak trochu hází do nějakého seriálu nebo tak něco. Bez vypravěče bych se obešla. Ovšem celkově je to velmi pomalý film, který i na to, jaké má tempo, vás tak uchvátí, že si budete užívat herecký koncert, přemýšlet kdo z nich lže, kdo je vlastně ten "hodný" a kdo ten "zlý" a výsledek vás překvapí. A kdyby všechno selhalo, Samuel je v tomto filmu tak skvělý, že tam klidně mohl být sám a povídat si s krbem :-D. Tento film byste si neměli nechat ujít.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Pro mě zatím asi nejlepší díl Star Wars. Poměrně hodně vtipů - celé kino se často smálo. Ale je pravda, že příběh nešel do hloubky, moc jsme se toho nedozvěděli. Přišli jsme o nejlepší postavu celé série a pohled na "100 letou" Leiu taky není nic extra :D. Autor si nechal obrovské množství otevřených vrátek a náznaků, aby mohly točit další a další díly StarWars. Tolik nedořešených a otevřených věcí jsem viděla snad jen v seriálu Ztraceni... I tak mě to bavilo, a to nejsem skalní fanoušek Star Wars a narozdíl od ostatních se mi například hrozně líbila Epizoda 1. Takže pokud jste na tom jako já, budete spokojeni. Tuto epizodu, narozdíl od některých starších, bych si klidně pustila ještě jednou.

plakát

Velkej biják (2007) 

K čemu má být tento film? K pobavení a k parodování filmových trháků. A to se povedlo. Fakt jsem se zasmála, ať si klidně myslí kdo chce co chce, tak já tenhle film mám fakt ráda a dost se u něj nasměju.

plakát

Popelka (2015) 

Krásný kouzelný film. Samozřejmě trochu moc přehánějí o tom, jak Popelka byla naprosto dokonalá bez jediné chybičky, ale tak což. . . je to pohádka. Ale musím říct, že pro mě jako dospělou ok, ale dítěti bych to asi nepustila. Přijde mi to až moc smutné pro děti. Spousta smrti, už na začátku, která koresponduje s tím štěstím co bylo předtím, na konci také smrt, kterou zase dotvoří okamžitá zrada. Naštěstí macecha a dcery mohli být mnohem zlejší na popelku, třeba jako ve filmu "věčný příběh". Ale jinak je to zpracováno moc hezky.

plakát

Legendy zločinu (2015) 

Samozřejmě nejlepší na tomto filmu je hlavní představitel. Vidět Toma Hardyho v tak odlišných a přitom stejných rolích, je neuvěřitelně zajímavé. A filmové triky kdy v podstatě sám sebe plácá na rameno atp. jsou bezvadné. Kdybych nevěděla, že je to jeden herec, byla bych přesvědčená, že našli prostě dva bratry. Navíc maskérna dokázala zajímavou věc, a to, že si často nejsou zas tak extra podobní :)) a přitom tam není rozdíl nějakých bradavic nebo jiných vlasů. Jen takové drobné detaily.