Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Krimi

Recenze (85)

plakát

Ptačí klec (1996) 

Cuchto ! :-) Film jsem vůbec neznala a viděla až dnes a važně pobavil. Gene Hackman ve velmi netradiční roli,rozhodně jako komedii doporučuji.

plakát

Za každou cenu (2016) 

Narazil jsem na tenhle film třikrát a až na potřetí ho doukal ,protože zvědavost převládla.Ze záčatku se to jeví umělé drama s love efektem,zacílené na diváka,aby,když na to půjde do kina,odešel s pocitem dobře vydaných pěnez za lístek.Já viděl v TV a jsem za to rád,mě by to v kině štvalo,protože nakonec mi to přijde něco jako dokument o tom,jak to v USA vypadá reálně a ne to nablýskaně jako v nějakém holywoodském trháku.Nebýt tam známí herci,považoval bych to jako něco okno do života Ameriky a kdyby to hrály neherci,tak by to bylo o to ještě lepší.Něco jako třeba Šebánek v trilogii o rodině Homolkových.Toto ale není komedie,nýbrž něco jako autentická výpověď o životu tam,kde není zas až tak o co stát,jak si mnozí stále nevím proč myslí...

plakát

Knihy smrti (2020) 

Není to to pravé ořechové,milovníky hororů zvyklý na motorové pily a uřezané pahýly to asi nenadchne,ale celkem koukatelné a zábavné to je.

plakát

Dobré ráno, Brno! (2023) (seriál) 

V Brněnské pobočce ČT jsem nebyl a upřímně mě to dost mrzí ! V té pražské to byl tedy také nářez-byl jsem na nátečení Máte slovo s Jílkovou,ale na Brno to nemá :-) Musím se opakovat jako u seriálu MOST! - Tohle se v době,kdy vše musí být korektní a kupodivu i navíc v České televizi vážně povedlo.Zařadil bych to mezi stálice a klasiky do jejich výkladní skříně jako bylo kdysi na ČT2-klub náročného diváka.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Tohle se v době,kdy vše musí být korektní a kupodivu i navíc v České televizi vážně povedlo.Zařadil bych to mezi stálice a klasiky do jejich výkladní skříně po boku takových hitů,jako Chalupáři,nebo Létající Čestmír,Návštěvníky atd.

plakát

Most (2011) (seriál) 

Co dodat ?! Seveřani tenhle žánr prostě umí,stejně jako metal,to jim nikdo neodpáře,naopak se můžeme jen poklonit a obdivovat.Kdo má rád severské krimi z filmů,přičichne díky tomuto i seriálům,jsou na stejné úrovni,doporučuji !

plakát

Stínohra (2022) 

Bavilo mě zejména sledovat místa,která dobře znám,kde se často pohybuji a vidět je pak ve filmu v jiném úhlu pohledu je dost zvláštní a zajímavý pocit...

plakát

Pád (2013) (seriál) 

Jsem zvyklý na hodně,ale zde mi bylo chvílemi špatně,neboť je to vážně velmi dobře a syrově natočené. Pro "posouvaní hranic" doporučuji.

plakát

Nesmrtelný (2015) 

Zpočátku velmi zajímavé,v polovině dost čitelné,ale nakonec s náhlymi neočekávanými zvraty vcelku opět zajímavé,doporučuji na shlédnutí.

plakát

Mrazivá pomsta (2019) 

Plný počet,protože jsem se prostě bavil,nevšedně natočené,tak proto...