Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (14)

plakát

Chobotnice (1998) odpad!

béčka miluju, ale tohle je fakt kravina. za plnou hodinu filmu se tam chobotnice ani nemihne, aby se pak objevilo zubatý chapadlo, který plive natrávený těla jako anakonda? když je to nějakej mutant buhví čeho, tak proč se to jmenuje chobotnice? to mě fakt nasralo. ne, díky. zhruba po 70 minutách vypínám.

plakát

96 hodin (2008) 

po třetím shlédnutí měním 4* na 5! Liam Neeson je tak neskutečně drsnej a sexy daddy, že jsem měla chuť si to na chvíli vyměnit s Maggie Grace, a dopustit se incestu! ;) úplně jsem jim to sežrala i s navijákem, včetně trhu s bílým masem a lá Angelika :)

plakát

Křeček v noční košili (1987) (seriál) 

"čumí sem křečková" :) super seriál! pamatuju si jak mě štvala kájova matka a babička, protože jim pořád braly tu košili :)

plakát

Collateral (2004) 

Ten trapnej konec...takhle to přece nemohlo dopadnout! Celkem zklamání. Chce se mi dát tři hvězdy, ale jednu přidám za skvělýho a SEXY! Cruise!

plakát

Ztracená brána (2012) (seriál) 

zatím se mi to líbí. když jsem zjistila, že se točí pokračování lsti, tak jsem se nemohla dočkat. výbornej je pavel kříž "jsem podezřelý? no, to je báječné" :) trochu mi ale vadí jak dvořák s geislerkou hází v každý druhý větě hlášky a vtípky. je toho tak moc, že to na vtipnosti spíš ubírá a působí to křečovitě. no, nicméně...tajemna a tím víc českého je málo, takže každý další kousek kvituju. navíc super obsazení a kulisy staré prahy. co víc si přát! tip na vraha už taky mám, ale radši ho sem psát nebudu (co kdybych se netrefila :))

plakát

Kurýr (2002) 

ježiš to je kravina! odbočováním vlevo z pravýho pruhu přímo policajtskýmu autu před nosem počínaje, přes potápění se a lá reskátor k tajnýmu baráku, vysvobozením 395 šikmáčů konče. ještě že stattham vypádá fakt dost coolově. už dlouho mi nikdo ve filmu tak nelez na nervy jako qi shu. původně jsem chtěla komentovat nesrovnalosti typu, že někdo kdo neváhá nechat zastřelit chlapa, protože "3 muži, 254kg, jeden musí zemřít" určitě půjde kupovat oranžádu do automatu. to jsem ale nevěděla co všechno mě ještě čeká! ve světle všeho co se odehrálo potom je to prkotina! stattham je sexy, ale po přečtení obsahuj dvojky do něj nejdu. tak trochu se obávám, že by mi jeho novej kámoš mohl lézt na nervy víc než qi shu.

plakát

MasterChef (2012) (pořad) odpad!

To je zase trapárna! Jak si hrajou na drsňáky,a přitom ty situace sami tak strašně hrotěj, aby se pak mohli tvářit, že je soutěžící strašně nasrali. Minimálně divák by měl ale chápa,t proč je něco tak strašně vytočilo, že musí praštit talířem o zem. Vůbec to nedává smysl. Tyhle emotivní výlevy si měli schovat do pozdějších dílů, kde se mezi sebou soutěžící a porota víc zná, a dá se teda očekávat nějaká vzájemná antipatie. Takhle to působí uboze a nahraně. Takže buď jsou opravdu takový arogantní kokoti nebo (a to spíš) to jenom neumětelsky hrajou. Mimochodem, možná že jsou dobrý - nevim, neznám je - ale většinou lidi, který něco uměj, se jako hovada nechovaj.

plakát

Santiniho jazyk (2011) (TV film) 

Mno, co k tomu říct....znalost předlohy je tady bohužel na škodu. A jak už tady někdo psal, ani ta nepatří k tomu nej nej od Urbana. Na druhou stranu člověk alespoň pochopí o co jde :) Film je magický svojí atmosférou, ta se povedla. Ale jako thriller pro televizi totálně selhal. Stropnický jako Roman Rops je opravdu přešlap! A trošku mě zklamalo provedení vražd, těšila jsem se jak si Strach poradí s koso-gilotinou hned na začátku ;)

plakát

Obvyklí podezřelí (1995) 

Sledovat film podruhý je lahůdka! Sledovat detaily, když už víte! Kevin Spacey i ostatní podezřelí na výbornou! To všechno ano....ale překvapivá pointa?! Koukám jak blázen! Upřímně, napadla mě už v polovině filmu, ale přišlo mi to tak okatý, že jsem celou druhou půlku doufala, že to tak není a zároveň se ujišťovala, že vlastně jo. Nicméně, je to úplně jedno, protože tady o pointu fakt nejde!

plakát

Smrt přichází v bílém (2003) 

No nevim, mě to nebavilo a asi po 40 minutách jsem to vypnula. Raye Wise jsem se teda mnohem víc bála v Twin Peaks než tady a ten divnej old school kočárek?!? hmm, velká slabota :/