Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (1 145)

plakát

Určitě, možná (2008) 

Jak jsem poznal tvoji matku ve stylu takovýho těžkýho dojáku. 50%

plakát

Dobrá čtvrť - Série 1 (2005) (série) 

Nepokrytě levičácký seriál, kde bohatí jsou vždycky ti špatní a nemorální a neplacení nájmu rozhodně není důvodem stěhování do horšího. Taky Zuzka, která si vždycky najde ty lehčí cestičky, aby se měla líp. :-) To není oběť, i když to z vyznění seriálu tak vyplývá, což je vlastně to, co mi na seriálu vadí. Seriál je plastický a vlastně se na něj i dobře dívá, ale chybí mu nadhled a pro mě i lepší morální vyznění. Slabší 3 s vyšší ambicí, kterou mu já, která si myslí, že každý svého štěstí strůjcem, uznat nemohu.

plakát

Ví o tobě (2021) (seriál) 

Nejvíc to připomínalo takové ty srdceryvné románky, kdy šílená hrdinka zavřená ve věži brání už jen svou existencí vznikající lásce tam venku. I tak ale byly všechny ústřední vztahy tak podivný, že pochybuji o tom, že by je chtěl někdo rozvíjet a cítil k jejich protagonistům něco jiného než pachuť, Závěr měl umožnit zřejmě možnost další série, protože jinak nelogické tupé chování Luisy hraničilo až s demencí. Zkrátka celkem zajímavý námět, překvapivý konec, ale ten scénář měl být vypilovanější.

plakát

Ranařky (2021) 

Ranařky jsou trapnou a ubohou parodií na feminismus a hnutí hippies v současnosti.

plakát

Oběť (2019) (seriál) 

Britská možná lehce kontroverzní série je výjimečná zejména tím, že obětí je tu víc, ale rozhodně žádnou z nich není divák. Naopak, promyšlený scénář pracuje s několika úhly pohledu, klade otázky a ukazuje, že ne vždy se dá rozlišit černá a bílá, snad jen vina a selhání systému jsou tu jednoznačné.

plakát

Hádej kdo? (2005) 

Bezzubá komedie napodobující především Hádej kdo přijde na večeři, na což odkazuje už svým názvem.

plakát

Pevné pouto (2009) 

Nějak nevím, jak tohle hodnotit, protože je tu spousta krásných scén, Ale to smíření mě neskutečně štvalo.

plakát

Lék na život (2016) 

Nádherná kamera a tajuplné kouzlo, které filmem na začátku prostupuje, mě očarovalo. Jak už to tak ale bývá, jenom okouzlení na pravou lásku nestačí. Obzvlášť když už se za ním neskrývá nic dalšího krom tupé nelogické zápletky.

plakát

Zaujetí (2017) 

Příjemné na koukání a vcelku vtipné, ale zoubky téhle komedie/dramatu jsou pěkně tupé. Dalo by se říci, že zůstaly mléčnými.

plakát

Království nebeské (2005) 

S Ridley Scottem máme dlouhobý problém. Já ho dvakrát nemusím a on se mě ani nesnaží zaujmout. Ani v téhle pohádce tomu nebylo jinak.