Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) odpad!

Pustila jsem si to jednou, protože tolik lidí nadávalo, že je to katastrofa. Hluboko uvnitř jsem si říkala, že to není možný, aby všichni lidi na toto měli jeden a ten samý názor – a to špatný a negativní! Zírala jsem s otevřenými ústy – je to opravdu katastrofa! Strašná hudba a to nemluvím o tom, že každý herec valí oči a půl hodiny mlčí, než řekne nějaké další pitomé slovo jako je „ano“ nebo „ne“. ODPAD!!!!

plakát

Kriminálka Anděl (2008) (seriál) 

A je tu další česká „kopírka“, Kriminálka Anděl je jen pouhou kopií na americké kriminální seriály (Miami, Las Vegas, NY…) a s nimi se bohužel tato „naše“ kriminálka nemůže srovnávat…Copak nikdo nedokáže vymyslet úplně něco nového?

plakát

Ošklivka Katka (2008) (seriál) odpad!

Nemám příliš v lásce, když někdo neumí vymyslet něco nového, originálního a tak něco jednoduše zkopíruje. Ošklivka Katka – to je to samé jako Ošklivka Betty, kterou mám osobně radši, jelikož mi připomíná dětství, když jsem na ni ráda koukala. ODPAD!!

plakát

Lví král (1994) 

Úžasná pohádka z mého dětství, jako malá, jsem ji milovala, i teď ji mám ráda. Je to zkrátka úžasný nápad, úžasný děj a samozřejmě skvělá hudba!!

plakát

Karcoolka (2005) 

Trošku úlet, řekla bych. Nemluvě o děsné animaci. I když děj se mi celkem líbil (přiznávám se, že i u Kozla jsem se trochu zasmála) celá pohádka mi byla celkem nesympatická. Škoda.

plakát

Červená Karkulka (2011) 

Osobně bych poznala, že režisérka měla někdy něco společného se Stmíváním. Ten vlk, děj…. Je to skoro, skoro na ten samý způsob. I tak jsem samozřejmě byla celkem spokojená. A to nejen kvůli tomu, že v hlavní roli hraje moje oblíbenkyně – Amanda Seyfried – která svou roli zahrála skvěle. Hudba se mi také líbila, zdálo se mi, že se i k filmu hodila :) Upřímně ale nesouhlasím s pár předchozími komentáři, že tento film není typická červená karkulka – vždyť se tam nějaké hlavní scény z pohádky ukázali… to jste snad čekali, že to bude úplná kopie té slavné pohádky, kterou nám rodiče četli na dobrou noc?

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Musím říct, že jsem očekávala více. Nejdříve mě zarazilo, že se v tomto dílu vůbec neukáže Orlando Bloom a Keira Knightley, bez kterých to už přece jen není ono. Ano, film byl dobrý, chvílemi jsem se i bavila, ale myslím si, že kdyby nebyl v hlavní roli Johnny Depp jako proslulý kapitán Jack Sparrow (což bych si ani nedokázala představit) tak by to už ani nebyli Piráti z Karibiku. Johnny Depp zkrátka celý film zachránil.

plakát

Americká krása (1999) 

Možná dovede člověka se zamyslet nad tím, jak se někdo může změnit pokud chce..... Zde byla znázorněna realita, i když trochu nereálným způsobem. Velké + patří však Thomasi Newmanovi za oblíbený soundtrack - Dead Already, ale i ostatní soundtracky byly dobře dramatické, působivé, až nádherné :)

plakát

Střihoruký Edward (1990) 

Edward: Tim Burton předvedl skvělý scénář, Danny Elfman úžasnou hudbu a Johnny Depp? Každý ví, že je to Herec s velkým H a jeho výkon byl úžasný. Tento film bych si možná ani tak neoblíbila, kdyby Edwarda hrál někdo jiný. Ano, i pár slz po tvářích mi steklo!

plakát

Avatar (2009) 

Jen málo kdo má opravdu bujnou fantazii a myslím, že co se podařilo režisérovi Jamesi Cameronovi je až skoro neuvěřitelné. Jeden excelentní nápad za druhým - létající hory, ze kterých se valí vodopády? Jak úžasně originální, překrásné a dech zarážející. Myslím si, že tady fantazie hraje velkou roli, přesně jak to má být u filmů žánru fantasy, ne? A hudba Jamese Hornera? Neuvěřitelná, překrásná, opět dech tající. Díky ní se opravdu dokážu vcítit do prostředí celého filmu... Zkrátka Avatar si vybudoval místečko u mě v srdci. Takže, klobouk dolů, pánové