Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Podfukáři

Podfukáři (2004)

Tento seriál je opravdu něco. Partička sympaťáků (včetně jedné sympaťačky), spousta geniálních podfuků, ve vzduchu je cítit hromada peněz a do toho také nějaká ta vtipná scéna. Co víc si přát? 5*

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Na tento seriál nedám dopustit. Najde se dost lidí, kteří jej odsuzují po zhlédnutí pár minut jako totální blbost. Jistě, tento seriál má nedostatků spousty, mě se to ale líbí. Nedívám se hlouposti, které tam jsou. Dívám se na celek, kam ty hlouposti pěkně zapadají a žijí s tímto seriálem v dokonalé symbióze jako Teal´c se svým symbiontem ještě předtím, než začal používat tretonin. 5* SG1 4ever.

Fallout

Fallout (2024)

Okey dokey, war never changes. Seriál se nese v duchu pozdějších Falloutů, což bylo očekávatelné a je to o to více zábavné. Obavy byly na místě, protože zpracovat herní svět tohoto typu do seriálové podoby je těžký úkol, který se ale podařil. Seriál úspěšně přenáší typické aspekty videoher do filmové podoby s přijatelnou dávkou vlastní originality. Veskrze vážné téma postapokalyptického světa je vyobrazeno v odlehčené podobě s drsnými rysy na každém kroku, jak si série žádá. Během osmi epizod autoři zvládli do seriálu vměstnat opravdu velké množství prvků známých z předlohy, včetně lekcí z historie. Bylo i pár slabších míst, obzvláště postava Maxima a jeho dějová linka mi přišla chabá a celkově nepromyšlená. Prozatím 4,5* a už aby tady byla druhá série.