Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (367)

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Star Wars od Disneyho :-) Straaaašně nabušený vizuál, který ruku v ruce se soundtrackem od Daft Punk dělá celý film. Místy jsem se ovšem skoro až nudil a dodělalo mě závěrečné "pojď, ukážu Ti východ slunce". Nechci tím říct, že by byl Tron: Legacy špatný film, ale... Už jsem říkal, že je to audiovizuální bomba?

plakát

Megamysl (2010) 

"Au, moje obří modrá hlava!" Upřímně jsem se bavil od začátku do konce, supr hlášky, i vážnější rovina filmu fungovala a na konci jsem byl dojat, co víc chtít od animáku? "Určitě umřeme."

plakát

Kalifornské rozinky (1989) (seriál) 

To je prostě moje dětství. Nostalgii neumlátíš. Ačkoli podle Kalifornských rozinek se teď moje dětství objektivně zdá pěkně stupidní. :-)

plakát

Liga spravedlivých: Nová hranice (2008) 

Slušný animák mapující vznik současné JLA odehrávající se v 60. letech s vynikající retro stylizací, místy otravnými problesky patosu a patriotismu a epickou závěrečnou bitvou s megagigaultraničitelem a dinosaury. Zní to šíleně? Všechno to ale překvapivě funguje a poválečný politický nádech dodává fajn atmosféru. 70% procent a vážně uvažuji, že hodnocení zvednu na 4*. Uvidíme časem...

plakát

Tři muži a nemluvně (1987) 

Právě jsem zjistil, že film režíroval Spock! Ze tří jsou najednou jasné čtyři hvězdičky, bez debat!

plakát

Las Vegas: Kasino (2003) (seriál) 

Ale tak jo. Když člověk nemá co dělat a má chuť se válet, tak je to to pravé a ani to není stupidní. Možná jen občas. Maličko.

plakát

Jesse Stone: Nový začátek (2006) (TV film) 

Jsem příjemně překvapen. Zajímavá detektivka, navíc jsem po dlouhé době zase v něčem viděl Toma Sellecka (a dobrého).

plakát

Cosby Show (1984) (seriál) 

Víceméně průměrný sitcom se sympatickými herci a skvělým Billem Cosbym a několika geniálními momenty, které tvoří příjemně oddechový seriál.

plakát

Fresh Prince (1990) (seriál) 

Will Smith by si měl zase nechat narůst ten účes!

plakát

Na vlásku (2010) 

Ten chameleon byl boží!