Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (284)

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Tak dlouho jsem se těšil na film a na Sama, který se mi zalíbil v Avataru. Původní verze byla skvělá, ale tahle mě zklamala. Bude to asi tím že v traileru nechyběla ani jedna dobrá scénka z filmu, a tudíž bylo zbytečné se na film dívat. Ano je to tak všechny dobré záběry. Dávám horší tři, protože to nebylo zase tolik nudné.

plakát

Avatar (2009) 

Kouzelný film roku 2009. Krásná příroda a místo děje. Ta hudba a romantika. Sam Worthington a Zoe Saldana jako dva modří lidé. Avatar mi přípomíná procházku růžovým sadem až na to vojsko. Krásný příběh a dávám mu Oscara jak za režii tak za film. AVATAR SI HO ZASLOUŽIL.

plakát

Návrat do budoucnosti (1985) 

Film , kterému se nedá nic vytknout. Ani ta nejmenší chybička se nenajde. Skvělí Fox a Lloyd jsou výborní. Cestování časem byl výborný nápad Zemeckise a já ho díky tomu cením. Miluji tenhle film. Sranda příběh prostě všechno. 100% je málo.

plakát

Funny Games USA (2007) 

Film se mi jednoduše řeeno nelíbil. Ty dva magoři mě přímo deptali a dopitvali to tim jak vrátily ten záběr. A vájíčka bych jim nedal ! :D

plakát

Armáda temnot (1992) 

Třetí díl jedné z nejzábavnějších filmových sérií. Moc mě bavily všechny díly ale tenhle asi nejvíce. Bruce Campbell se zde dostává do staré doby, kde pomáhá obyvatelům hradu před zlem.

plakát

Anakonda: Honba za krvavou orchidejí (2004) 

Na filmu jsem byl v kině a v mé hlavě je nechápavost proč má tak málo procent. Film mě zaujel skvělím napětím, velkým hadem a rád jsem se na něj podíval po druhé, třetí a tak dále. Líbil se mi i více než jednička.

plakát

Ostrov smrti (2003) 

Dva novomanželé si vyjedou na výlet a ona neví že je psychopat. No má to těžké když jsou na ostrůvku a ona se bojí vody a neumí plavat. Pěkný thriller s vysokým napětím. Tara Reid hraje výborně a Kip Padue taky. Do svých rolí se vžily vskutku skvěle.

plakát

Rocky (1976) odpad!

Mrzí mě že po tolika doporučeních od kamarádů musím dát odpad. Film mě vůec nezaujal a nebavil, v jedné chvíly jsem snad i usnul.

plakát

Hvězdný lovec (1996) 

Já film viděl když jsem byl menší a dávaly ho na tv nova. Bavil mě i přes ty efekty a že se ty lidé motají kolem baráku. Osobně bych byl rád když bych ho mohl zklédnout znovu :)

plakát

Unë ti dhe Kasandra (1999) (seriál) 

Já si tu cirkusačku pamatuji také :). Telenovelu jsem sledoval a nebyla špatná. V době kdy nebyl počítač a televize byla zaplá seděl jsem u ní a sledoval.