Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (1 358)

plakát

Láska hory přenáší (2022) 

Geniální kamera, dobré obsazení, nápadité zpracování a David Kraus. Co víc si přát. Za mě na slovensko-české poměry paráda a nutno podotknout, že to byl mnohem lepší film než většina českých dnes natočených. A malý bod k dobru je, že to je hotel kde se natáčel o Román pro ženy.

plakát

Dům (2011) 

Hluboký film ze života. Krobot je perfektní herec a celá atmosféra se mi moc líbila. Otec od rodiny, který neumí projevit své city jinak než tím, že svým dcerám chce postavit dům. Ocenění, která film dostal byla na místě. Atmosféra filmu je podobná jako u Divokých včel.

plakát

Denní směna (2022) 

Komentář může obsahovat stopy po spoilerech.---Takový jiný akčňák se spoustou bitek v podání Jamieho Foxxe. Pobavil nesmrtelný Snoop Dogg a v neposlední řadě i mladý Dave Franco. Taková akční oddechovka. Ještě jsem ale nikdy neviděla, že by někoho ze scénáristů u jakéhokoliv filmu s upíry napadl opalovací krém 😅.

plakát

Střídavka (2022) 

Nenáročná komedie plná skvělých hereckých výkonů.

plakát

Velká premiéra (2022) 

Naše nádherná Olomouc a skvělé herectví ruku v ruce s perfektní režií. Prostě skvělý film.

plakát

Nikdo nevyvázne živý (2021) 

(Komentář obsahuje spoilery). Velice zvláštní horor. Nikdy jsem neviděla obludu, která žere lidem hlavy pipinou. Opravdu zvláštní. Neřekla bych, že to bylo hrozné - ostatně 2* není málo.