Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (400)

plakát

Vinnetou (1963) 

...a ta hudba....jsem v dětství....tohle se nedá nemilovat...

plakát

Zásnuby na dobu neurčitou (2012) 

Inu, řekl bych: když ji miluješ není co řešit.... A to se týká Emily. Já ji miluju. Jinak to byl hrozný průměr......

plakát

Půlnoční láska (2018) 

Až se stydím, že dávám 4....jsem na tom stejně jako vy :-) A kapesník na žmach. Čím jsem starší tím je to horší.... Málem jsem dal i bůra. Jdu si pustit nějakej krvák.

plakát

Cizinec ve vlaku (2018) 

Thriller s Liamem Neesonem? Kdykoliv, chlapci a holky, kdykoliv! Sem s ním a já ho zblajznu jako malinu!

plakát

LEGO® příběh 2 (2019) 

Spolu se synkem jsme, samozřejmě, ihned utíkali na pokračování Lego jízdy. Milujeme Lego Batmana. Inu, byla to jízda Honzík ani nedutal. Jen vůbec nedal onu časovou smyčku. Ani na následném obědě nepochopil. Nijak mu to film nezkazilo, ale menší děti to podle nás nedají. Ale užijí si barevné obrázky ty odporné chytlave popevky.

plakát

Zmenšování (2017) 

No, ještě že tam měli CH.Waltze alias Dušana.

plakát

Kursk (2018) 

Mně se to líbilo. Prožíval jsem katastrofu Kursku nalepený na televizní obrazovce a vystřihoval si z novin, věřte. I jsem četl Moorovu předlohu. Co mě ale u těchto "mezinárodních" filmů vadí je původní znění. Sakra, když už si s tím dá člověk práci, proč Rus nemluví rusky a Angličan anglicky. Stejně tam ty titulky musí být a debžově co nezvládnou číst titulky na tenhle film stejně nepůjdou. Celý film by pak vyzněl mnohem autentičtěji. Za další nelze opomenout jisté scénáristické "udělávky" jako byla plavba pro kapsle na vzduch. Ale dělá to film atraktivnější, rozumím. Co bych jen fakticky vytknul jsou záběry na Kursk na mořském dně. Záběr vyvolává dojem, že Kursk ležel ve velké hloubce. Opak je pravdou. A je to tím největším paradoxem celé tragedie. Kdybyste potopený Kursk postavili na čumák tak ho dobrá 1/4, možní i více, koukalo nad hladinu.

plakát

Pomsta (2017) 

Za jaký konec tento opus vzít? S nadhledem jako Machette? Vzít vážně? Anebo pojmout jako exhibici ženského těla bohyně Lutz? Pokud budeme toto dílko kritizovat s nadhledem opak není co kritizovat. Dokonce se budete smát nad nápadem omotat si prostřelený panděro folií, krása! No a nakonec spláchnete do záchodu 2 hodiny života a je to, jede se dál. Brát to vážně? Proboha, jen to ne. Rozseká vás logika příběhu a absurdnosti. Jak mohla přežít? Proč se tam furt bere ta čtyřkolka když její majitel po několika minutách ve vodě vypadal jako by tam ležel týden? Tudy cesta nevede! Zbývá nám tedy třetí možnost a to budete jásat. Sexy tanečky na začátku jsou prostě mňamosní.......

plakát

Místo splněných přání (2017) 

Jen mistr umí natočit celovečerák, který se odehrává na jednom místě.....neskutečně to funguje.