Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi
  • Komedie

Recenze (1 461)

plakát

The Haunting - Dvě tváře, 1. část (2020) (epizoda) 

Do třetice toho nejlepšího. Epizoda, která dostala v hodnocení zatím nejmíň, tak je nejlepší. Hodnocení tady už dávno postrádá logiku. Ale zpět k epizodě. Dozvěděli jsme se něco z minulosti, seznámili se s dalšími postavami, které nejspíše budou důležité a konec byl ve stylu povedeného jumpscaru.

plakát

The Haunting - Žák (2020) (epizoda) 

Začíná to být zajímavý a dokonce se dostaví i první strašidelné momenty. Takhle cáklý děti se jen tak nevidí. K tomu ještě strašidelný barák. Chudák Nell

plakát

The Haunting - Staré sídlo (2020) (epizoda) 

Zajímavý začátek. Děti jsou divné, hlavní postava zajímavá, dům správně děsivý a okolo krásná příroda. Z Hill house se tu objevují některé postavy. Matka vypráví na začátku příběh, Nell zde hraje hlavní postavu - chůvu, táta je strejda, a Luke se objeví na ochoze. Atmosféra byla hutná a kvalitativně se to k první sérii určitě přibližuje, ale o příběhu zatím moc nevíme.

plakát

The Haunting - Dům na kopci (2018) (série) 

Strašidelné baráky nejsou úplně moje gusto, ale tohle, to byla pecka. Naprosto perfektní první řada seriálu v němž je nadpřirozeno a duchovno zasazeno do rodinných vztahů a skvělého příběhu, který se odkrývá od začátku až do konce. Seriál dominuje hlavně atmosférou, povedeným příběhem, dobrými herci a jejich výkony a občas se objeví solidní duchařina a hororové prvky. Tohle není o hororu, ten tu složí jako třešnička na dortu, ale pokud je hlavním tématem hrůzostrašný barák s temnou minulostí, tak v tomto seriálu to funguje na jedničku a tato série patří k tomu nejlepšímu v této žánrové kategorii.

plakát

The Haunting - Skličující ticho (2018) (epizoda) 

Absolutní pecka. Finále krásně uzavírá celý příběh. A 70 minut uteče hodně rychle. I když se nedozvíme původní otázky, dozvíme se ty podstatné. Mnohem lepší je silný závěr reality, než guláš temnoty, jako to bývá v jiných projektech.

plakát

The Haunting - Hrůzostrašné sny (2018) (epizoda) 

Už víme, co se na začátku stalo. Teď je čas to vysvětlit dětem a příběh stylově uzavřít. Epizoda to byla parádní.

plakát

The Haunting - Znamení času (2018) (epizoda) 

Nejkratší, ale zároveň nejlepší epizoda. Scéna v autě byla top, stejně tak herecké výkony. Konec pak krásně navnadí na pokračování a blížící se finále.

plakát

The Haunting - Chvalozpěvy (2018) (epizoda) 

Lepší než minulý díl. Atmosféra super, scény s plísní a zazděným zedníkem top a konec je konečně ve znamení toho na co čekáme celou dobu.

plakát

The Haunting - Dvě bouřky (2018) (epizoda) 

Propojení dvou časových rovin bylo fajn, natočené to bylo pěkně, ale příběh se nikam neposunul. Odmítání Steva je taky trošku mimo a atmosféra, temno a horor byl v této epizodě mírně slabší. To ale neznamená, že to nebyl další vynikající díl. Silné 4* možná i 4,5* bez debat. Na suverénní plnou palbu to ale tentokrát úplně nebylo.

plakát

The Haunting - Paní s ohnutým krkem (2018) (epizoda) 

Masakr. Bravurně zahrané, skvěle napsané. Tohle je kvalitní filmařina s chytrým, propleteným a parádně vyprávěným příběhem. A i když byla epizoda pomalá, tak atmosféra se opět povedla a z konce mrazí.