Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Pořady (9)

Hovory H

Hovory H (1968)

Intelektuálský humor, to bylo panečku něco. Žádná agresivita ani trapnost, jakou jsme zvyklí vídat z obrazovek dnes. Horníčka můžu kdykoli znovu.

Manéž Bolka Polívky

Manéž Bolka Polívky (1987)

Bolek Polívka je asi jediný klaun, kterého se nebojím a který mě i baví. Humor i hosté střídavě oblačno, ale jako pořad hodnotím nadprůměrně.

Hovory H ještě po dvaceti letech

Hovory H ještě po dvaceti letech (1990)

Bože, to byla doba, kdy se ještě lidé smáli (nebo jen usmívali) inteligentnímu a laskavému humoru Miroslava Horníčka a jeho hostů. Nebylo třeba vkládat umělý kompars-smích, nebylo třeba nikoho ponižovat ani zesměšňovat, na nikom si honit triko, což je dnes pravidelnou součástí většiny "zábavných" pořadů. Chvála panu Horníčkovi.

Silvestry Vladimíra Menšíka

Silvestry Vladimíra Menšíka (1993)

Milý a laskavý humor jednoho z největších českých komiků všech dob. Menšíkova humoru si cením hlavně proto, že nebyl nikdy agresivní. Byl to dokonalý lidový vypravěč, co mi přirostl k srdci.

Postřehy Karla Kyncla

Postřehy Karla Kyncla (1994)

Karel Kyncl mi přijde velmi moudrý, vzdělaný a inteligentní člověk. Stejně tak jeho britské postřehy. Vystupuje sebevědomě, přesto ne arogantně. Proto plné hodnocení.

Všechnopárty

Všechnopárty (2005)

Vždy dám přednost Karlu Šípovi, který si dokáže dělat legraci sám ze sebe (ne ze svých hostů, jako např. sebestředný a konfliktní Jan Kraus). Velmi dobrý, pohodový pořad.

Historie.cs

Historie.cs (2008)

Velmi zajímavý pořad. Rozpravy o zásadních událostech v českých (československých) dějinách v podání zajímavých hostů a inteligentního moderátora. Smekám.