Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (73)

plakát

Most do země Terabithia (2007) 

Po dlouhé době jsem si přál být zase dítětem... Tak trochu mi to připomíná " Moje první láska ".

plakát

500 dní se Summer (2009) 

Tak tohle se mi trefilo do nálady jako dlouho nic. U některých scén jsem zažíval téměř dokonalá deja vu. Parádní film. Jo a Zooey? V Yes manovi byla skvělá a po tomhle filmu ji mám pod kůží asi už nadobro. Pro milovníky tohoto žánru jistě nutnost. Žádná kýčovitá klišé, prostě život sám.

plakát

Let číslo 93 (2006) 

Velice intenzivní emociální zážitek. Už jen kvůli té atmosféře nelze než doporučit.

plakát

Světová invaze (2011) 

Studená válka už je roky pryč, Sadáma dostali, Usámu prý taky, armádní náboráři si holt museli najít nového nepřítele pro svou agitku. Strýček Sam by na ně byl pyšný. Být američan, bral bych to možná vážněji, takhle se musím z toho všeho hrdinství a vlastenectví, jen pousmávat.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Velmi originální béčko, zaměřené na hezký holky a akci, plnící nejeden mužský sen. Vizuálně velmi příjemné.

plakát

Yes Man (2008) 

Od tohoto filmu jsem popravdě moc nečekal, ale moc mile mě překvapil. Ať už Jim, tahoun celého filmu v jeho tradičním tempu nebo superroztomilá Zooey. Sympatický pár, kterému jsem vážně fandil až do konce. K tomu navrch několik ujetých scén a oddychovka po které se cítíte opravdu příjemně je na světě. Doporučuju si tenhle přístup na pár dní zkusit, kdo ví, co může přinést ;)

plakát

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) 

Myslím, že Společenstvo je jedním z milníků, který oživil poněkud zkomírající žánr fantasy a zároveň nastolil nový vizuální, epický, monumentální způsob zpracování. Odstartoval nový věk, věk vizuálních orgií :)

plakát

Cesta (2009) 

Už dlouho jsem se chystal přečíst si McCarthyho předlohu k tomuto filmu a asi jsem to měl udělat dříve než jsem se podíval na film. Film mě poněkud zklamal, asi jsem čekal něco víc. Atmosféra je místy opravdu skvělá, bohužel moc dlouho nevydrží.