Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (709)

plakát

Piraňa 3D (2010) 

Kurva to byl nářez!!! Už od začátku jsem se skvěle bavil! A to až do konce. Super odreagování. Nesmíte u toho moc myslet a jenom si užívat ten masakr.

plakát

Houbičky (2007) 

Hodnocení některých šašků tady opravdu nechápu. Dávat ***** uplnejm mrdkám a dát odpad luxusnímu propracovanýmu hororu se skvělim koncem? De vidět že tady hodnotěj opravdu uplný hovada! Fakt hodnocení nechápu. Tenhle film by měl mít určitě nejmín 75%.

plakát

Zelená míle (1999) 

Klasika která nikdy neomrzí! Nádhernej film. Moje nejoblíbenější vězenské drama... Má to všechno co to má mít a to jen tak nějakej film nemá.

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Bylo tam všecko! Skvělé herecké výkony, trochu brutality a skvělé kamera! Chvilkama jsem nevěděl komu mám fandit a nakonec jsem se přiklonil k tomu,že kdybych přišel o rodinu,tak to udělám uplně stejně jako Clyde! Teda kdybych uměl se všema těma vymoženostma co Klaid umí! Ty vraždy byli naprosto skvěle propracovaný,a když jsem vyděl ten tunel do všech cel ve vězení tak jsem se stal obrovskym obdivovatelem Klaida,kdyby tak někdo takovej existoval i doopravdy tak by to tomuhle státu jenom prospělo... Někdo kdo by vzal zákon do vlastních rukou a všechny ty zkorumpovaný parchanty umlčel! Tenhle film mě dostal a nemohl jsem z něj odtrhnout oči!

plakát

Klub sráčů (2000) 

Totální sračka! Ale takhle to režisér chtěl a v tomhle je to mistrovské dílo! Je to příšerně nechutný ale smál jsem se u toho od začátku do konce... Skvělej dabing! xD Nehorázná prdel.Doporučuju!

plakát

Sucker Punch (2011) 

Naprosto užasná podívaná! Užasnej soundtrack,nádherné herečky a skvěle zpracovaná grafika a hlavně ty zpomalený záběry na kterých Snyder ujíždí! Ty jsou fakt skvělí. Skvělý film, který neni o nic horší než Snyderovy ostatní filmy.

plakát

Rango (2011) 

Naprostá špička mezi animáky!! Rozhodně tohle neni animák pro děti ale spíše pro dospělé. Zvuk je naprosto skvělej a to grafický zpracování je úžasný!! Prostě jeden z nejlepších animáků co kdy byl natočen! Kam se hrabe nějaký toy story! Oproti Rangovi je toy story totální sračka!

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

Naprostá špička mezi animovanými seriály! Všichni to srovnávaj s simpsonovejma. Je pravda, že základ je stejnej. Ale Family guy se s tim narozdíl od simpsonů neserou. Hromada hlášek a hlavně černý hůmor, který opravdu můžu. Simpsonovi jsou takovej slabej šálek kávy oproti family guy. Je škoda, že tomu lidi nedaj šanci a skončej po pár dílech. Seriál má pomalejší rozjezd ale po třetí sérii se to rozjede a postavy ( hlavně Peter a Stewie ) házej jednu hlášku za druhou. Serou mě ty kecy, že to je náhražka simpsonů a proto tomu dám odpad, tohle dělaj jenom největší tupci, který věděj hovno o tom, co to Family guy je a viděli možná 2 díly. Zbytek komentáře byl dost vulgární, tak ho mažu aby to náhodou někoho neurazilo. Ale prostě to vykrádačka Simpsonů není a je to boží seriál. Konec hlášení.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Naprostej nářez od začátku do konce!! Tomuto filmu se ná nic vytknout. Nejvíc mě zaujala postava Hit girl je to naprosto luxusní postava a jsem rád, že se jí režisér nebál udělat tak brutální,protože přesně tohle filmy tohodle typu postrádaj! Je to opravdu nálož Brutality,srandy a akce! Nejlepší film roku! Všechny postavy byli skutečně skvěle zahrané a efekty a hlavně ta hudba jsou naprosto bezkonkurenční! Už se těšim na dvojku,jenom doufám,že jí nepodělaj.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Naprosto nejlepší seriál co jsem kdy viděl!! Opravdu každý díl je skvělí.U žádného jiného seriálu jsem se takhle nikdy nesmál a to hlavně díky Sheldonovi. Jim Parsons je naprostá špička mezi herci a postavy Shledona Coopra se už nikdy nezbaví. Možná smůla pro něj ale pro mě je to naprosto skvělá zpráva,protože to znamená,že bude chtít točit co nejdýl!Opravdu nejlepší seriál co jsem kdy viděl a zaslouží si plnej počet!