Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

Heath Ledger

ako chudobný William, a zároveň falošný Sir Ulrich získal moje srdce.

Russell Crowe

Romper Stomper, Gladiator, Čistá Duša, Americký Gangster, Na odstrel, Dobrý ročník, Master & Commander, či Robin Hood.... všimnite si kontrast medzi jeho rolami. Je jedno, čo / koho hrá. Je to herec, ktorého Hollywood potrebuje. Zahrá všetko... a perfektne.

Leonardo DiCaprio

Počiatok, Prekliaty Ostrov, Pavučina Lží, Krvavý Diamant, Letec, Gangy New Yoru, Chyť ma ak to doážeš!, Muž so železnou maskou, Titanic, Rómeo a Júlia, Čo žerie Gilberta Grappea...

A že se tenhle pánešek někomu nelíbí? Takovej spratek ať mi klobouk políbí! 

Jim Carrey

Maska, Blbý a Blbší, Ace Ventura, Ace Ventura 2, Klamár Klamár, Grinch, Bruce Všemohúci, Yes Man, Číslo 23, I Love You Philliph Morris ! - Toto je komediálny majster! A to, čo dokáže mimikou mu môže závidieť ktorýkoľvek iný herec!

Nicolas Cage

Dnes ma totálne O D P Á L I L a tým myslím doslova! :-D Po zhliadnutí filmu Bozk Upíra už definitívne v 10 mojich najobľúbenejších hercov vôbec. A viem, že tak ľahko ho nevymením! Vlastne, asi vôbec. V poradí  14. film

Christoph Waltz

najskôr som ťa videl v bastardoch a uvedomil som si, aký si úžasný herec. to ten vymetený úsmev :D a tak. a teraz som konečne videl Zero Theorem.