Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 456)

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Nejvetsi postrach Vikingu s tvarickou plysoveho medvidka. Jak miloucke.... za chvili budou bojovat s kralikama Duracel. Taky z nej mohli udelat trochu des budiciho draka.

plakát

Red (2010) 

Lehkost s jakou Schwentke stvarnil akcni sceny je obdivuhodna, zadne blaznive strihy a krecovite strilecky - tam kde je treba zpomalit se taky zpomaly a to vsechno pro paradni vysledny efekt. Velmi svizna a vtipna akcni komedie s hvezdnyma duchodcema, co rozhodne nemaji narok na odchod do penze. Inu tento rok je ve znameni navratu hvezdnych penzistu!

plakát

Tělo na tělo (2002) 

Antonio jako tezkopadnej nemotornej agent, pod kung-fu pantoflem Lucy Liu. Mimochodem - byla docela cool, bohuzel to bylo asi to jediny na celem filmu.

plakát

Saltová (2010) 

Takovy Bourne strizeny s Bondem v damskem sexy baleni. Strih a akce jsou vskutku na urovni, bohuzel neni to Bond protoze jedine jemu se nerealnost muze prominout.

plakát

Legenda (1985) 

Na tehdejsi dobu musim smeknout predevsim maskerum a maskam vseobecne. Predevsim Pan temnoty byl uzasnej. Film sam o sobe byl hezky a mily, coz uz v sobe obsahuje to, ze tomu porad neco chybi. Nevim presne co to bylo, mozna lepsi pribeh mozna kdyby se pulka filmu neodehravala zrovna v temnote.

plakát

Machete (2010) 

Velmi nemastny a uz vubec ne slany Danny Trejo je jenom stinem jakesy mexicke legendy o Machetovi. Na druhou stranu je videt, ze nas ouroboros Steven Seagal si roli vyslovene uziva, no vzdyt aby ne, vyhriva se totiz v zari reflektoru filmu, ktery rozhodne neni beckova zalezitost a prave tahle skutecnost musela kazdou noc Stevena probouzet ze spani :-) Kazdopadne jedna se o jednoznacne zanrove zamerenej film s rukopisem RR, takze asi nikdo neocekava inteligentni dalogy a spletitej pribeh, ovsem hlasky pusobi az prilis umele stejne jako krev strikajic na vsechny svetove strany vcetne vychodu, ale ani to mi nezabrani zavzpominat a vychutnat si na hvezdy poskakujic predemnou na platne a snazice se me zaujmout ve chvilich, kdy do sebe laduju dalsi porci slaneho popcornu. . .

plakát

Vzpoura strojů (1986) 

Sileny scenar nepredcily ani silene ozivle stroje. Jediny des, ktery jsem ve filmu zaznamenal, se skryval ve scenari. A jako nejhorsi cervivej bonbonek na plesnivym dortu - simultarni dabing. Hroznej zazitek.

plakát

Za zvuků hudby (1965) 

To co z tohohle dila dela dobry film je predevsim, vhodny vyber lokace, ktera krasne koresponduje s tou pohadkovou 3/4 filmu, jez je uzasne podmalovana nadhernou hudbou a vybornou dvojici. Cely film jsem si rikal, ze k dokonalosti mi chybi trocha toho dramatu a napeti - a jako bych to privolal. Svatbou to vsechno nekonci ba naopak zacina a ja nemam jinou moznost nez dat plny pocet. . .

plakát

Sopka (1997) 

Neni to kdovijak povedene, ale je to koukatelne a nenudi navic dokazu si to predstavit v sobotu ve 20:00 na nove.

plakát

Ztracený prapor (2001) (TV film) 

Opet dalsi z rady americkych patosu o valecne hrdosti a odvaze v cele s hrstkou pihovatych americkych chlapcu proti nemecke presile. Znovu zde z nemeckych vojaku delaji naivni blbecky, kteri ani nevi jak se zavazuji tkanicky u bot, nikde tu vsak nevidim nic o strachu, bolesti a utrpeni, vsechno jen okrajove k dokresleni atmosfery. To ovsem nestaci!!