Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (1 309)

plakát

Velvyslanec (2011) 

Jakože wot'd'fak? Jak na to jako někdo příjde? "Co kdybych natočili dokument o tom, jak jednoduše si lze koupit diplomatický pas, vykořisťovat africké země a převážet krvavé diamanty?" "Jo, to by bylo super. A úplně nejlíp, když si na sebe vezmeš vojenské hadry a všude budeš chodit ve vysokých kožených holinách." "Jsem pro, ale musím u toho ještě hulit fat cigára velké jako ruka Somálce." Dobrý, to ještě chápu. Na marihuanových večírcích nás s kamarády napadají podobné blbosti. Ale zrealizovat to? Fakt si sehnat pas, prachy a udělat ze sebe neokolonialistu, který to všechno natáčí? Klobouk dolů teda. Jen škoda, že ke konci už se trochu spěchá a uzavře se to trochu do ztracena. Ale řeknu vám, že pusu jsem měl otevřenou dokořán minimálně ješte hodinu po tom. Jsem zvědav, co tehle cápek vymyslí přístě. Jestli ho teda naodstřelí angolská tajná služba.

plakát

Sing Street (2016) 

"Dobrý je za tři," říkal mi vždy táta. "Když to ale bude z Irska, budou tam hrát The Cure a Duran Duran, tak klidně i za dva." A táta se má poslouchat. Jen je třeba dvojku ve škole přeložit do jazyka ČSFD. A protože já neměl skvělou školní kapelu, neskládal jsem modelkám oplodňováky a nechodil oblečený jako Bowie vím, že to je za čtyři. Hlavně protože John Carney. Ta láska k hudbě z něho fakt stříká.

plakát

Dánská dívka (2015) 

To nechceš. Strašné umělé a na efekt. Tohle jsem Hooperovi nesežral. Ani náhodou.

plakát

Teorie všeho (2014) 

I vám to připomnělo Kód Enigmy? Každopádně Redmayne je na Oskarech jasný.

plakát

Spotlight (2015) 

Dobrý novinář dokáže hory přenášet. Ukažte to prosím těm parodiím na žurnalisty v Blesku a jiných.

plakát

V zajetí démonů 2 (2016) 

Horor vidím každý rok tak jeden. Tentokrát to vyhrál Conjuring. Wan totiž baví tak, že jsem koukl i v kině. A těch peněz jsem nelitoval. Ani za popcorn.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Umí. Jen já vím, že komixy to maj k Dostojevskému daleko, ale když on i ten komiks dokáže vytvořit dobré zápletky. Co takhle to zkusit jednou více příběhově, Marvele?

plakát

Creed (2015) 

Dámy mají Sarah Jessica Parker, my máme Sylvestra Stalloneho. A i verze pro rok 2016 funguje moc dobře.

plakát

Zajatci (2015) 

Majdan. Jsou o něm ale i lepší filmy. Skoro všechny.