Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Horor

Recenze (641)

plakát

Živí mrtví: Počátek konce - Humbug's Gulch (2019) (epizoda) 

Další postava z Walking dead se přesunula do FTWD.Jinak má tenhle díl "westernový" nádech.Rozdělení San Antonia bylo fakt velmi vtipné.A díky Dwightovi jsem si uvědomil,kolik názvů zombíků už v obou seriálech zaznělo,nebo spíše bylo napsáno v titulcích.Chodci,Kousači,Nemrtví,Vrčáci,Poddrňáci.... a na spoustu dalších už jsem zapomněl.

plakát

Živí mrtví: Počátek konce - Here to Help (2019) (epizoda) 

Chvíli to trvalo,ale přeci jen jsem pátou sérii rozkoukal.A na úvod zklamání.Už je to vážně pořád dokola.My vám pomůžeme,i když nechcete,zase nám někoho zajali,tak ho osvobodíme,zase se budeme dohadovat,co je správné a pak se stejně skamarádíme ..... Ale třeba se to zase zlepší.

plakát

Rohy (2013) 

Nečetl jsem knížku,takže nemohu porovnat.Film mě celkem bavil a při pár scénách jsem se zasmál i dost nahlas.Ve finále dám průměr a třeba si to někdy přečtu.

plakát

Lví král (2019) 

Tak předně musím poděkovat ČSFD za projekci v Plzni.Aspoň jsem nemusel cestovat do Prahy.Co se filmu týče,nebyl jsem zklamaný ani nějak zvlášť nadšený,i když ta animace je vážně božská a těžko uvěřit,že to není hrané.Každopádně těžko srovnávat s originálem,který jsem jako děcko prožíval dost silně a i teď mi u něj ukápne slza.Co mě ale mrzí je,že i na ČSFD projekci narazím na někoho,kdo neví,jak se v kině chovat.Schválně jsem si sedl až nahoru do rohu,což dělám v kině pokaždé,abych unikl požíračům popcornů,věčným šustilům a neustále mluvícím individuím.Vedle mně bylo prázdné sedadlo a pak následovala žena se svým synem,který pochopitelně nestíhal číst titulky,tak mu je maminka nahlas předčítala,k tomu zásobovala svého synka různými pamlsky se šustícími obaly a dost často si listovala v mobilu a svítila mi tak trochu do ksichtu.Co se dá dělat,já tomu prostě v kině neuteču.

plakát

Spider-Man: Daleko od domova (2019) 

Bylo fajn vidět Prahu,slyšet češtinu,podívat se na vysílání ČT24 o útoku Nočního opičáka,poslechnout si anglickou verzi písničky,kterou znám v podání Michala Davida pod názvem Třetí galaxie nebo se dívat,jak Spider-man naskakuje na osobák do Berouna,kterým se dostane až do Berlína,ale jinak jsem z toho už asi vyrostl.

plakát

Hra na utrpení (2008) 

Sledovat tenhle film nebyla jen Hra na utrpení.Ono to totiž bylo utrpení.

plakát

Muži v černém: Globální hrozba (2019) 

Je mi líto,ale byla to dost nuda.Nic proti Chrisovi,ale Will Smith je Will Smith a tohle byla vážně slabota.Sem tam nějaký fórek,ale to je tak vše.