Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (30)

plakát

Mrakodrap (2018) 

Musím říct, že já se bavil. Od začátku do konce, akční scény nechybí. "TheRocka" si užijeme pořádně, v poslední době mne opravdu překvapuje a myslím, že směřuje výš a výš. Typický americký akčnák, který má sympatické obsazení, dobré akční scény, myšlenku poměrně unikátní.. zkrátka za mne čistých 4/5. Jen tak dál pane Skálo. "If you can’t fix it with duct tape, then you’re not using enough duct tape" :-)

plakát

No Game, No Life (2014) (seriál) 

Geniální anime, pastva pro oči, nechybí humor, ecchi scénky, ale hlavně chytrost hlavních postav tedy Sory se Shirou, kteří jako sourozenci jsou prostě kouzelní. :-) Anime jiskří barvami, soundtrack vás vtáhne do "světa her" ještě více. Krásně se na to dívá. Těším se na film, a snad i druhou sérii časem. :-) Aschente!

plakát

Koe no katači (2016) 

Tak dnes jsem si dal anime den, a zkoukl jak Koe no katači tak Kimi no na wa. A musím říct že obě díla jsou parádní, zde mne vysloveně zaujala problematika, sebezničující myšlenky jedince, a že dobrota lidí je prostě dobrota lidí. Krásně se na to dívá, čas letí, postavy příjemné.. hlavní postavy pohledné. :-)) Emoce jsou zde jak na kolotoči, hněv, smích, pláč, a tak to má být. Jen tak na tenhle emoční zážitek nezapomenete. Musím hodnotit stejně jako Kimi no na wa. 6/5 * Obě díla jsou famozní. A určitě si je dám znovu. Kdo váháte zkoukněte. Příběh super. Soundtrack také.

plakát

Kimi no na wa. (2016) 

Tak tohle naprosto geniální co se týče všech směrů, animovaný film který ve vás zanechá smíšené pocity, nějaké ty otázky, ale určitě je to skvost co se tohodle žánru týče na který nějakou dobu nezapomenete a s klidem by jsem to doporučil každému, protože obsahově, příběhově, postavama, je to naprostě geniální a unikátní co se jen tak nevidí. 6/5 kdyby šlo :-) Určitě se těším na druhé zhlédnutí, protože ještě zpracovávám, ale husí kůži a želva mod jsem nebyl už delší dobu :-D

plakát

Šingeki no kjodžin - Season 2 (2017) (série) 

Zatím parádička.. přesně to co jsem očekával dle mangy. :-) Těším se dál <3 Nehledě na to, že jsme si počkali přes odklady pěknou dobu, je to zde!! :) A věřím, nezklame a překoná i sebe sama. Komu se líbila 1: season, tak 2. je prozatím najetá stejně tak. :-)

plakát

Resident Evil: Poslední kapitola (2016) 

Jsem obrovský fanoušek herního žánru, herní série.. filmy předtím se daly, avšak zde jsem dlouho čekal před zkouknutím tohoto dílu, a bohužel za mne vcelku zklamání jak jsem z části očekával.. Akce sice poměrně hodně, avšak zmatené, občas jsem ani nevěděl kdo kde. Postavy tam pouze propluply a dřív umřely než skoro promluvily. Zombíci tam byli spíše jen do "pozadí" aby se něčím zaplnilo plátno, a ani hordy je nespasí. Chudák Wesker, čekal jsem zkrátka víc.. čeho se obávam nejvíc, že to opravdu nebude "poslední kapitola" a zprasí to mnohem víc v dašlích dílech. Něco mezi 2*-3*. Jedna za hudbu, druhá za Millu, třetí by mohla jít za "návrat k laserům". Ale tam končím. Čekal jsem víc.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Po dlouhé době jsem zavítal do kina.. A nelituji. Film zkrátka dechberoucí. Jackman se s jeho rolí Wolverina rozhodl rozloučit ve velkém stylu a přesně to se mu také podařilo. Pokud váháte zda kino či ne, je to opravdu příjemná tečka za Wolverinem s obrovským W. :-) Film příběhovou linii zkrátka skvělý, akce taková jakou jsem si přesně od Logana představoval. A celkový dojem lepší jak 100%. Emoce,Akce-nejlepší popis který mne nejspíše napadá. Vůbec bych se nezlobil ještě na podobný filmek v podobném stylu, který by zkrátka popisoval detailněji úpad mutantů jako takových. /// Pouze co jsem slyšel Jackman se prý do role Wolverina vrátí jedině tehdy pokud by Wolverine byl zapasován k Avengers. /// Klobouk dolů.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (2015) 

Tak.. 100% o něco lepší jak předchozí díl, nicméně když si je pustíte ihned po sobě, tak dle mého to bude strhující podívaná tak nebo tak..a nudit se nebudete. Líbilo se mi, že se snažili držet opravdu knižní předlohy, sice pár nesrovnalostí bylo, ale určitě jsem s výsledkem spokojen více jak u jiných filmů. Nenudil jsem se ani vteřinku, atmosféra parádní, chvílema jsem ani snad nedýchal z akčních scén,herci to opravdu zahráli skvěle, doprovodná hudba uměla navodit ještě tu správnější atmosfnéru.. už nyní mi Reprozdrozd(ka) bude chybět :-( Celá série.. prostě dle mého nádhera, nápad suprový a stojí za to určitě zkouknout! Knihy přečíst, pokud jste tak neučinili. :-) Parádní kousek!

plakát

Zánik (2015) 

Jednou a dost.. :-) Celý film se odehrává celou dobu na jednom místě? Co to sakra bylo? Od Postapokalyptického námětu očekávam mnohem více jak 2 domy a jednu ušmudlanou výpravu do města.. Nechápu jak to někdo může vůbec srovnávat s "Já Legenda" :-) 1hvězda za povedené zombie a druhá za konečnou přestřelku, která díky hudbě měla grády. Ale tam to končí. Škoda pejska.