Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Saw: Hra o přežití

Saw: Hra o přežití (2004)

Málokdy se stane, že mě film dokáže šokovat. Ať už svým příběhem, průběhem nebo samotným závěrem. Saw: Hra o přežití to dokázal. Příběh vytvořil takový, že ho dokáže natahat na několik dalších dílů dopředu, dokáže z něj dokonale těžit a bohužel také dokazuje, že původní první díl se nikdy nepřekoná, i když ti další budou šokující a napínavé stejně jako tento, opravdu první a jediný dobrý díl, který stojí za to ho vidět a který patří mezi jedny z mála nejlepších filmů současnosti, tedy z mého hlediska, jen ta reklamní kampaň a využívání dobrého nápadu kazí celkový dojem z teď už docela početné série, a jak to tak vypadá tak to dále bude pokračovat. I tak tento film zůstává unikátem, který se jen tak v davu neztratí. A ten závěr? mně opravdu šokoval.Je málo originálních filmů, když už se nejedná o vtip, tak aspoň o napětí a zajímavý příběh. Tenhle film ho má. Má výborný nápaditý příběh, parádní napínavé scény, a hlavně to, co řadě dobrým filmům chybí, neskutečně nečekaný závěr. Nejlepší thriller/horor co jsem snad kdy vůbec viděl!!!

Zelená míle

Zelená míle (1999)

Bezchybná záležitost-vynikajíci film!!Vynikající výkon Toma Hankse v hlavní roli Paula Edgecomba, jeho kolegy Davida Morse a také černého obra M.C. Duncana jako John Coffey. Nezapomenutelný film.

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes (2009)

VÝBORNÝ FILM A PERFEKTNÍ HERECKÉ OBSAZENÍ!!Není co dodat!!!

Schindlerův seznam

Schindlerův seznam (1993)

Momentálně nejlepší válečný film z prostředí koncetračných táboru, který alarmuje, vzdává úctu, šokuje i dojímá...

Tajemná řeka

Tajemná řeka (2003)

Vynikající snímek v režii Clinta Eastwooda, který mne jako vždy nesklamal a přesvědčil, že je ne jen bravůrní herec, ale i dokonalý režisér. Užasně zpracovaný kriminální film za doprovodu pianového soundtracku jak je u Clinta zvykem. Herecké výkony jsou opět užasné ( především Tim Robbinson ). Na obrazovce jsem byl přilepen celé 2 hodiny a čtvrt aniž bych si řekl něco zákeřnýho o tomto snímku. Jediné možné vytknutí z mého pohledu je až podivné spletený styl. Povětšinou je to kriminálka jak řemen, avšak s občasnými náznaky psychologického dramatu. Clint točí výborná dramata a také u toho by měl zůstat. Soundtrackem prostě Clint jako vždy nezklamal a k snímku celkem padne. Možná by mohl být o něco málo důraznější, avšak lechce se to dá odpustit díky napětí, které je celým filmem naprosto protkané. Začátek se velmi vydařil.Dost mně dostal Sean Peenn,tak jak ve filmu Hra i tady byl vynikajíci!! Tento snímek vřele doporučuju!!

Výměna

Výměna (2008)

Po Tajemné řece přišel tenhle skvost!!Film podle skutečný událost!!!Překvapil mně Clint Eastwood,nečekal jsem ,že bude tak dobrý režisér.Atmosféra tehdejší doby byla zpracovaná výborně na jedničku,bylo to věrohodný,tady musíte věřit všemu!!Tenhle film mně bavil od začátku do konce.Málem jsem zapomněl dýchat.Nejvíc mně dostala scéna kde kluk vypovída o ohavných zločinech spáchaných na 20 dětech-to byl teda nářez!Nakonec Vás musí zamrazit ,když víte ,že tenhle film je doopravdy podle skutečných událostí.Prostě tenhle film musíte vidět!!!!

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003)

Vidím spoustu kritiky,připadá mi ,že hodně lidí nemá smysl pro humor .Pro mně nejlepší díl.Doslova jsem se řehtal jako kun!!Stifler byl zase nejlepší postava dílu.Jeho tanec v gay klubu nemněl chybu!! Všechny scénky jsou dle mého názoru reálne,které se mužou stát komukoliv.Hudba byla skvělá-písně mého mládi.Trochu nostalgie.Uvodní písen zbožnuju.Jedním slovem -vynikajíci komédie,která pobaví!!