Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Pořady (10)

Odvážné palce

Odvážné palce (2009)

Ikdyž nemám o kriticích něják zvlášt dobré mínění , rád si je poslechnu hlavně Františka Fuku . Všichni ví o čem mluví jen sem tam mě naserou , hlavně Iva : ) A Alena Prokopová která tam jednou hostovala dokázala nasrat nejvíc a to tam byla jen jednou , prostě je to ten typ vypatlaného kritika .

Vylomeniny

Vylomeniny (2013)

Konečně do té naší televize přiletělo i něco pořádného a zároven jediného na co se dá v posledních letech koukat paráda obzvlášt po těch všech letech kdy zapnout televizi je upně zbytečné už se těším na další díly ( 24.3.13/MAC )

VyVolení

VyVolení (2005)

Ze začátku pro mě velká neznámá a taky zajímavá Reality Show , ale postupem času to začíná být trapné ve vile zůstávají ty největší kravky , všude samé rozpory , nenávisti a hraní jakýsich her na homosexuální /lesbické Vladkovy ovečky . A po odchodu Martina kterému jsem fandil snad ze všech nejvíc protože jsem se v něm viděl to je čím dál tím horší . Ted se to tam budou ovládat Vladkovy ovečky a humor půjde do hajzlu pokud nepočítám trapný humor který zprostředkovává blondatá za nos vytahaná Eva která si ani nevím co o sobě myslí . No nevím jestli má vůbec se na tuhle online show má vůbec cenu koukat když vítěz je dle mého už vybrán a " postavy " budou kolem Vladka kroužit a dělat mu dobře . BTW : Proč mají toho Vladka lidi tak rádi ?

Noční Show Craiga Fergusona

Noční Show Craiga Fergusona (2005)

Nechcu nic říkat , ale podle mě jsou všechny takové talk show a všelijaké televizní soutěže na stéjné urovni jako v jiných zemích akorát že v případě talk show mají zvučnější hosty jako třeba Jim Parsons který dokonce zatancoval Gangnam style a v televizních soutěžích mají na vrch v talentech takže nechápu že naše talk show kromě Show Jana Krause patří do šedého hodnocení a zahraniční show si to válí v červených číslech no to bude asi všechno co jsem měl na srdci , ale počkat něco by ještě bylo Kraus je lepší jak Craig a říkejte si klidně co chcete ( 8.4.13/MAC/Jim Parsons***** ) ( 8.4.13/MAC/Lisa Kudrow*** ) ( 8.4.13/MAC/Bradley Cooper**** ) ( 9.4.13/MAC/Michael C.Hall***** )

The Moment of Truth

The Moment of Truth (2008)

Možná to ostatním nepříjde, ale podle mě to příjde jako jedna z nejlepších reality show která existuje. Je drsná, nekompromisní a plná událostí které změní mnoha lidem život a ne k dobrému. Je to sice obyčejná reality show, ale pouze svojí jednoduchostí dokáže konzumujícího diváka zaujmout. ( 21.9.14/MAC )

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

Ač nejsel cílovka musím říct že to není vůbec špatný. Zdeněk Pohlreich má charisma a pořád funguje skvěle.

MovieZone Live!

MovieZone Live! (2010)

Tihle chlápci mě fakt baví a ví o čem mluví hlavně MrHlad který zabírá skoro celou obrazovku xDD , ale to nevadí protože tam toho taky dost namluví .Škoda že jsem se o tomhle pořadu dozvěděl až před pár týdny od mojeho učitele estetiky který je tež takový blázen do filmu ( 19.3.13/MAC )