Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (581)

plakát

Bourák (2020) 

Vymyslet s takovýmhle hereckým ansáblem takovou hovadinu to chce kumšt!!!!V podstatě ani nevím co hodnotit . Je to slepenec nepravděpodobných událostí , kdy se postavy chovají jak po lobotomii mozku  a celé to má tak trochu nádech ala pomáda. Nevím co tím chtěl Ondřej Trojan říct a bůh ví jestli to ví on sám. Za mě tohle není směr kam by se měly české komedie ubírat sorry jako !!!!!!

plakát

Jurský svět: Nadvláda (2022) 

Když něco drnká na nostalgickou strunu jen těžko se tomu odolává. Dát do kupy starou partu a propojit je s novými hrdiny není lehký úkol. V jurském světě se to povedlo. Kupu blbostí ve filmu bych ani neřešil a bral to jako dárek pro fanoušky série na léto. Účel to splnilo a v kině bavilo!!!!

plakát

The Walking Dead: World Beyond (2020) (seriál) 

První série  poměrně nuda . Druhá o něco lepší, ale celkově samozřejmě nejhorší seriál ze světa Walking Dead a v podstatě nepřispěl žádnou zodpovězenou otázkou a navíc se nám snažil pár těžko uvěřitelných postav. Tahle partička by to tam venku nepřežila ani jeden díl natož celou sérii. Tohle není a je dobře , že to poznali jak diváci , tak i tvůrci sami a seriál skončil u druhé série.

plakát

Candyman: Ďábelský přízrak (2021) 

Nový Candyman má hned první problém a to jsou otravné postavy. Samozřejmě je to film z černošské čtvrti a hlavní zabiják je tmavé pleti vše ok beru. Ale proč proboha musí mít buchta hlavního hrdiny teplýho bráchu co chodí s bělochem??Nic proti homosexuálům ani bělochům , ale tohle podsouvání už je fakt nápadný jak sáňky v létě. No ok překonal jsem to a celkem mě to bavilo. Jednička samozřejmě lepší , ale propojení s ní dávalo smysl a atmosféra byla stejně nepříjemná jako při jedničce . Postupně se ovšem vytrácela a konec mě to poslal do kytek. Celkově vzato příjemná jednorázovka.

plakát

Top Gun (1986) 

Tom Cruise způsobil po 36 letech poprask s dvojkou Top Gunu. Říkám si sakra já to snad ani neviděl . Jediné co mám jsou útržky ze Žhavých výstřelů. No o nic jsem nepřišel. Jako klobouk dolů před každým magorem co do toho sedne a lítá s tím 2000 km v hodině. Tohle podání s love story mezi kanonama (to není výraz z porna nepleťte si to) není špatné  tečka. Víc se o tom říct nedá ještě se mi líbily pilotky (ty nosím rád) a ta bunda co Cruise nosil . Tak doufám, že recenze u dvojky nelžou a Tom mi naservíruje mnohem lepší zábavu !!!

plakát

Batman (2022) 

Pojmout Batmana jako takovou noir detektivku to chtělo velký koule!!!Vsadit na to, že Batman je víc než komiksový hrdina  v podstatě detektiv v masce se vyplatilo. Říkal jsem si panebože ta minutáž wtf ???Vůbec ne , vše se postupně buduje, atmosféra je od začátku hutná, nepříjemná , skvěle vybraná muzika a hlavně za mě uvěřitelný Pattinson. On to neměl jednoduché. Spousta lidí jeho volbu odsoudila, ještě než si navlékl masku, ale on byl vynikající. Za mě jediné zklamání je kočičí žena , ta Michel nesahala ani po kotníky. Ostatní bravurní . Hadánkář výstavní , ulítlej magor !!! Batman je moje srdcovka pro jeho temnotu a tohle jsem hltal každou z těch 176 minut. Předčilo to moje očekávání a za mě si troufnu říct, že i některé díly s Nolanem. Překvapení tohoto roku , co se bude těžko překonávat!!!!

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Dlouho očekávaná záležitost, která mohla jen překvapit. Štáfek se vydává proti proudu a korektnostem dnešní doby a na spolupráci přemluvil hodně zajímavých jmen. Pro mě jako slávistu naprostá pecka všechny narážky na fotbalové prostředí jsou dokonale spojené s jednoduchým humorem pro ty, kteří nemají o českém fotbalolém rybníčku ani šajna. Děj je očekávaný , ale vše skvěle zapadá do sebe a jak říkal sám Štáfek , že chce aby se lidi hlavně bavili a nemysleli na všechny sračky co se kolem dějou za poslední dva roky, tak se to dokonale povedlo. Díky Lavimu jsem na to na dvě hoďky zapomněl a odcházel z kina spokojený. Konečně něco originálního a ne pořád dokola rádoby romantické komedie (ikdyž některé nebyly špatné to přiznávám) . Ještě bych vyzdvihnul výkon malého Laviho . U nás  v Čechách máme problém, že dětští herci nejsou moc uvěritelní , ale tohle to byl od malého blonďáka hodně slušnej výkon.

plakát

Podezření (2022) (seriál) 

Těžko uvěřit, že seriál nebo minisérie s takhle hutnou atmosférou vznikla právě u nás. Seversky chladná Melíšková hraje svoji životní roli skvěle a po celou stopáž si udržuje vysoce nastavenou laťku. Na konci to nechává diváka v nejistotě jak to tedy vlastně bylo , což většinou moc nemusím , ale tady jsem to tvůrcům odpustil. Depresivní prostředí českých nemocnin je jako stvořené pro drama s nádechem smrti. Česká televize letost jede na vlně zajímavých projektů a tenhle se jí bude těžko překonávat!!!

plakát

Boba Fett: Zákon podsvětí (2021) (seriál) 

Jon Favreau rozumí světu Star Wars jako za poslední dobu nikdo. Boba Fett by ovšem pravděpodobně sám ten seriál prostě neutáh. V půlce naštěstí na scénu nastupuje Mandalorian (tady jsem si myslel , že jsem si omylem stáh třetí řadu Mandaloriana) a tak nějak vytáhne o level vejš!!!Tyhle projekty mimo samotnou ságu jsou po poslední trilogii jako balsám na rozpraskaný rty. Těším se na další projekty , kterým Mandy dal zelenou!!!

plakát

Dexter - Nová krev (2021) (série) 

" Dnes je ta noc". O jak mi tohle zašeptání chybělo. Nebudu zastírat tomuhle oživení jsem moc nevěřil . O to víc jsem byl překvapený jak kulervoucí to bylo!!!Dexter neztratil lesk a opět měl velmi zajímavého protivníka, což po Trinitym nebylo jednoduché , takhle nastoupit. Závěr za mě skoro až epický. Jako by společně s Dexem odešel kus mýho života. Seriál skončil na vrcholu a tomu tleskám!!!!