Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (920)

plakát

Sandman (2022) (seriál) 

Coby svého času skalní fanda předlohy jsem přemýšlel, jak hodnocení uchopit, protože v některých ohledech se mi to líbilo. Ale zkrátím to tak, že v podstatě souhlasím s verbalem.

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Nostalgie prodává. Nebýt odkazů, na které by se chytli odrostlí nerdi, je to další generická marvelovka a nejlíp za tři.

plakát

Rozhněvaný muž (2021) 

Guy se přesunul od svižných a zábavných akcí s vytříbenými košatými dialogy k víceméně ploché střílečce říznutou komorním dramatem, kterou zkompiloval z jiných starších stříleček a dramat. Nu co, Johnwickoviny jsou teď v kurzu, tak co si z toho koláče neukrojit. Nebýt těch klišé a předvídatelného konce co vyzní do ztracena, nebyl by to jen další průměrný akční film.

plakát

1917 (2019) 

Asi se shodnu s každým, kdo by říkal, že příběh byl poněkud plytký až naivní. Nutno jedním dechem dodat, že všechny kulisy a propriety použité pro vystižení západní fronty jsem v novodobém filmu asi ještě neviděl a neocenitelná je taky atmosféra, která mě minimálně v první polovině filmu zarazila do křesla a tím si vysloužila tu čtvrtou hvězdu.

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

Johnovi došli padouchové z Vietnamu a Barmy, které by mohl zkopat, tak aspoň kope tunely pod barákem, vychovává hispánku a příležitostně zachraňuje turisty. Pak ale nastane zvrat, ze Stallona se stane Sám doma a z Ramba hide and seek slasher. Po cestě k vykuchání hlavního darebáka padne pár špatně napsaných dialogů a John napochoduje přímo do pasti, protože si myslí, že je matka Tereza. Summou, děda už není nejmladší, proto nečekám zázraky. Stejně tak nemůže čekat kdovíjaký hodnocení. Tři mínus.

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Film bych asi označil jako pěkný. První polovina mě kdovíjak nezaujala. Asi jsem si od toho sliboval trochu víc.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Dvě za Arnieho. Jinak je to feministický hnůj s přehrávající hysterickou cikánkou a nesympatickýma, blbě napsanýma postavama. Že to recykluje zbytek filmů vůbec nevadí, ale ze série je to za mě rozhodně nejslabší.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Ve svých vzácných volných chvílích jsem to tedy dokoukal, abych se podíval, jak bylo naloženo s oblíbeným universem mého dětství. A protože nemám psavou, tak to zkrátím tak, že plus mínus souhlasím s tím, co píše níže Morien.