Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (838)

plakát

Já, Simon (2018) 

Hodně povedený snímek. Dost mě zaujal soundtrack a herci byli taky fajn. Myslím si, že námět byl hodně dobře zpracovaný. 85% a určitě jsem tento snímek neviděla naposledy.

plakát

Bába z ledu (2017) 

Hodně povedený film (na český poměry). Pěkně zpracované téma ze života. Jen škoda toho konce. Předpokládala jsem, že to skončí jinak. 75%.

plakát

Bajkeři (2017) 

Další zbytečný český film, bez kterého bychom se v klidu obešli ... 15%.

plakát

Miluji tě modře (2017) 

Tenhle film se vůbec nedal brát vážně. Některý scény mi přišly fakt komický ... Realita opravdu vypadá úplně jinak než je popisováno ve filmu. Na jedno kouknutí dobrý, ale víc už bych na to určitě nekoukala ... 40%.

plakát

Nejsledovanější (2017) 

Nevim no, moc mi to jako dokument nepřišlo ... A co si myslím o tom celém youtube fenoménu? O těch lidech vůbec nevím, co si myslet. Přiznávám se, že občas na nějaký video taky kouknu, ale že bych u toho seděla celý hodiny jako ty děti, co byly ve videu, to fakt ne ... Některá tvorba se mi líbí. I když mi přijde, že většina těch lidí točí jen blbosti. Málokdo to fakt umí. A to nemluvím jen o youtuberech, co byly v tomto dokumentu. Někdy mi přijde, že tohle všechno moc umění není. Videa celkově sledují hlavně děti do 15ti let a je docela šílený si uvědomit, že youtuběři jsou pro ně nějakým způsobem hrdinové. Myslím, že jsou to obyčejní lidi, co se jednou začali nudit a tak začali točit videa, vydělávat si tak a pak ty peníze utrácet za drahý auta apod ... Pak mi přijde docela ujetý se tím vším ještě chlubit na sociálních sítích a ve vlogu ... Dnešní doba je vážně zvláštní. Lidi by měli jít spíš ven než koukat celý hodiny tupě na youtube. A nemyslím si, že je dobrý nápad takhle ve filmu ukazovat svoji rodinu a děti ... Ale je to jejich volba ... Pak ať se potom nediví, že ztratí svoje soukromí. Toť asi vše, co jsem k tomu chtěla napsat. 50%.

plakát

Padesát odstínů temnoty (2017) 

Dávám 35% a možná je to až moc. První díl byl určitě lepší. Od tohoto filmu jsem nečekala vůbec nic a to nic se taky dostavilo. Ta přehnaná stopáž je pro mě dost nepochopitelná. Ale ono by to bylo nudný i s kratší stopáží. Prosím už další pokračování netočit ...

plakát

Psí poslání (2017) 

Film, který mě za poslední rok dostal úplně nejvíc. Takových filmů bohužel v poslední době moc není, kor těch nových. Tady fungovalo úplně všechno, herci, hudba ... Miluju filmy o zvířatech, zvlášť potom o psech. Hlavní hrdina Bailey je v originále výborně namluvený. Radím na film koukat v původním znění. To určitě udělá hodně. Tady na čsfd jsem si pustila český trailer a musím říct, že mi ten dabing stačil ... Originál je originál. Dávám plný počet, jinak to ani nejde. A připravte si kapesníky :). 100%.

plakát

Rande naslepo (2017) 

Jedním slovem je tohle pro mě velké zklamání. Dost jsem se na tento film těšila (málem vyšlo kino) a o to víc mě asi zklamal. Německé romantické komedie mám fakt ráda. Už jsem jich viděla několik, ale tady se toho moc nepovedlo. Bohužel. Jak už tu někdo psal, tak tam bylo dost málo uvěřitelných scén. To si myslím taky. Kostja tu byl až moc uhlazený a to mi k němu moc nesedělo. Mnohem víc se mi líbil ve filmu Povinně nezadaný. Celkově dávám jen 55%.

plakát

Špindl (2017) 

Upřímně? Čekala jsem to daleko horší. Na odreagování k vínu úplně ideál :). O kvalitě filmu se radši vyjadřovat nebudu ... A příště bych si to už asi nepustila. Bohužel český film v dnešní době spadl hodně hluboko, takže vážně nemůžete čekat zázraky ... 50%.

plakát

Špunti na vodě (2017) 

Nic jsem od filmu nečekala a vlastně jsem ani nic nedostala. Žádný super zážitek se nekonal. Film je stupidní a trapný. Dalo by se říct, že se nepovedlo vlastně vůbec nic. Ale v poslední době od českých filmů radši nic moc nečekám. Je to ve finále lepší ... 35%.