Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (13)

plakát

Teorie všeho (2014) 

Doporučuju shlídnout. Film je zaměřený na osobní život Hawkinga. Ukazuje, jak jeho nemoc postupovala, jak ji překonával a jak ovlivňovala jeho manželství. Ačkoliv to je kvůli nemoci spíše tragický příběh, Hawking ji občas bere s takovým nadhledem, že mě to i přesto donutilo zasmát. To, jak Eddie Redmayne dokázal Hawkinga zahrát, bylo naprosto neuvěřitelný.

plakát

@online (2014) (pořad) 

Jsem rád za pořad, který se snaží seriozně a ne příliš odborně informovat o dění na internetu.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Chybí tomu ta temnota a rozhodně Heath Ledger. Ale i tak to bylo napínavé, akční a prostě super. Hans Zimmer opět předvedl perfektní soundtrack, ale co bychom od něj taky čekali, že? Moc se mi líbil ten náznak na Batmanova nástupce a velmi překvapil jeden pro mě nečekaný zvrat. Nolan nám úžasně ukázal, jak si Batman musel sáhnout na dno, aby se vzchopil a znovu povstal, a opět zachránil Gotham. Rozhodně jedna z nejlepších trilogií vůbec.

plakát

Strom života (2011) 

Ať jsem se snažil sebe víc, smysl, který tam má být a možná i je, jsem prostě nenašel. Značná část filmu jsou jen nic neříkající záběry. Poměrně pěkná hudba. Vltava určitě potěší. Jedna část mě na chvíli zaujala, ale jinak dvě promrhané hodiny.

plakát

Góóól! (2005) 

Parádní film o plnění fotbalového snu, který si přeje snad skoro každý fanoušek fotbalu. Film sice ničím moc nepřekvapí, ale zápasy v kombinaci s tak úžasnou hudbou...Úplně mi naskakovala husí kůže :)

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Naivně jsem si myslel, že mi tento seriál vydrží nějakou delší dobu. Nic moc záživného jsem od toho nečekal a tak jsem byl hodně překvapený, jak je to zajímavé a dobře natočené. Hodně mě překvapilo, jak se děj seriálu vyvíjel. V boji o přežití se vyrojilo tolik záhad, že jsem hltal díl za dílem a doufal, že se zase něco nového dovím. A jak začaly hrátky s cestováním v čase a prostoru? Úžasné. Do páté série bych neřekl, že tam jsou díly, které by byly jen do počtu. Zklamáním pro mě trošku byla šestá řada, kde jsme sice dostali spoustu vysvětlení, ale už mi to nepřišlo tak záživné, ale možná jsem byl prostě nedočkavý :) Chvíli jsem přemýšlel, že bych kvůli tomu snížil hodnocení o hvězdičku, ale poslední čtyři díly to zachránily. Z hereckých výkonů se mi asi nejvíc líbil Michael Emerson. Ty jeho psycho pohledy byly úžasný a jen tak je nezapomenu. Z postav korejský pár Jin a Sun, ale každá postava byla nějak zajímavá. Poslední dvoudíl kromě toho, že jsme se měli dozvědět, jak ostrov dopadne, byl takový hodně nostalgický, ale pěkně zpracovaný. Záhadou to začalo a tak trochu to záhadou i skončilo.

plakát

Cherrybomb (2009) 

Docela pěkná ukázka toho, jak holka dokáže zamotat hlavu klukům a jak kluci jsou schopni dělat šílenosti kvůli holce, i kdyby je to mělo poštvat proti sobě. Příběh dobrý, jen ten konec mi připadal takový odtržený od zbytku filmu. Tři hvězdy to ode mě dostalo snad jen kvůli Rupertu Grintovi, který mě svým výkonem mile překvapil.

plakát

Batman začíná (2005) 

Na Batmanovi se mi hlavně líbí to, že to není žádný superhrdina, kterému se stala nějaká podivná nehoda a díky ní se dostal ke schopnostem, které nikdo jiný nemá. Je to prostě jen člověk, který umí nějaký bojový styl a má přístup k zajímavým vynálezům. Velice se mi také líbí postava Alfreda,který je Batmanovi věrným a dobrým pomocníkem. První půlka, která více znázorňovala vznik batmana, byla super. Ta hudba a k tomu ukázka, co všechno potkalo Bruce Waynea, než se stal Batman a proč se stal Batmanem, byla prostě dokonalá. V druhé půli už bohužel ta zažranost do filmu trochu polevila. Pořád to ale bohatě stačí na pět hvězd.

plakát

Warrior (2011) 

Ze zacatku jsem si rikal "Jak tohle muze tak dobry hodnoceni?". Prvni polovina filmu, kde jsme se seznamovali s postavami a dovidali se, co ma kazdy za trapeni, byla docela nuda. Ovsem pak prisla druha polovina plna zapasu a to se nuda zmenila v neskutecnou podivanou. Vtahlo me to deje a prinutilo hrozne prozivat. A pak kdyz prislo finale? Bomba. Bylo to doslova dechberouci. Takze si takove hodnoceni zaslouzi.

plakát

Trust (2010) 

Podle mě dobře zpracovaný a zahraný příběh o tom, jak je mladá dívka zneužita pedofilem. Je dobře vidět, jak ji to změnilo a jak následky takového zážitku těžce nesla nejen ona, ale celá rodina. Vlastně to pak vypadalo, že to nejhůř snáší otec dívky. Jediný, co se mi snad nelíbilo, že ten film má přibližně hodinu a půl a přidalo mi věčnost, než to skončilo.