Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (5 573)

plakát

Švýcarák (2016) 

Ne, ze by me film zaujal nejak komplexne, ale mrtvy Radcliffe a jeho hlasky me neskutecne rozesmaly.

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Pokud s timto filmem nemaji problem ti, kterym je urcen..., tak je vse jak ma byt. Celkem pekna podivana se sympatickou hlavni postavou.

plakát

Klér (2018) 

Nametem jeden z nejzajimavejsich filmu co jsem zaznamenal za posledni dobu. Kdyz k tomu prictu, ze se jedna o pocin nasich severnich sousedu..., o to vice me Kler udivuje. Divak ma moznost pres trojici knezi sledovat neduhy v polske cirkvi. Nazor na skutecnost si musi udelat kazdy sam. Z filmoveho hlediska se ale jedna o velmi dobre natocene dilo, ktere chce provokovat. Kvalitni herecke vykony, dobra rezie i kamera. Za me jen tesne pod hranici plneho poctu hvezd.

plakát

Roztříštění (2019) 

Pokud divak za kazdou cenu nebude hledat na filmu chyby, mel by byt na konci spokojeny. Myslim si, ze tento thriller funguje velice dobre, stejne jako prostredi nemocnice, kdy neverite ani recepcni...

plakát

Nikdy neodvracej zrak (2018) 

Hodne zajimavy nahled na cast nemeckych dejin dvacateho stoleti pres umeni a jednu rodinu. Myslim, ze stopaz v tomto filmu je opodstatnena, i tak je vyklad dejin strucny a dej filmu nenudi. Slusna vyprava a dobre herecke vykony s vybornym Kochem. Sice by to bylo na ukor umeni, ale skoda, ze postava lekare nedostala vetsi prostor.

plakát

Zakleté pírko (2019) 

Dejove prumerna pohadka se zajimavym hereckym obsazenim. Postava vodnika povedena, kdyby nezpival. Vyber hezkych lokalit.

plakát

Smutná neděle - Píseň o lásce a smrti (1999) 

Pekny dobovy romanticky film s peknou Erikou Marozsan v hlavni roli. Skoda jen, ze me nijak nezaujala ona slavna hymna sebevrahu. Kvuli ni bych ze zidle nevstaval...

plakát

Léto s gentlemanem (2019) 

Doufam, ze toto byl prvni a posledni Hanzlikuv pokus o post filmoveho scenaristy. Uz z prvniho zaberu, jak si vykracuje na bilem koni lze rozpoznat, ze je neco spatne... Spousta zbytecnych scen a postav. Jedine, co stoji trochu za zminku je ukazka asi tradicniho manzelstvi po X letech, v podobe Antalova-Bares. A pokud se na film divate v zime, muze Vas jeste zaujmout fakt, ze sviti slunicko.

plakát

Vzpoura v Kautokeinu (2007) 

I pres standartni stopaz mi prisel dej filmu velmi urychleny. Nejzabavnejsi asi bylo, kdyz cela vesnice jakoby mavnutim kouzelneho proutku prestala pit. Ale kritika cirkve te doby je vystizena dobre. Divaka zaujme i prostredi, ve kterem se film odehrava. Pekna kamera, dobri herci. Presto jsem se neumel zbavit televizniho dojmu.