Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené seriály (9)

Černobyl

Černobyl (2019)

HBO rok za rokem ukazuje, že má na příběhy ten správný čuch. O Černobylu bylo natočeno mnoho, nic z toho ovšem nebylo tak ... uff ... Myslím, že tentokrát se mohli celkově vykašlat i na ten "lidský příběh" smutného páru, fungovalo by to na plné pecky dalece i bez toho. Velké plus za to, že se bez okolků drží faktů, nehrají si na hrdiny a bez zbytečného obtěžování citů tvrdě naservírují rozpadající se jádro i orgány.

Psychoville

Psychoville (2009)

No ... prostě psycho .. Jediné pozitivum na celém seriálu je příběh. Nic víc. Ale ono to úplně stačí k tomu, abych byla schopná dát tomu celé tři hvězdy a přemýšlet nad čtyřmi (což už bych ale opravdu byla asi padlá na hlavu). Směsice černého humoru, velmi netradičních poruch osobnosti a špatných herců dá zavdat seriálu toliko absurdnímu, až se člověk smát a divit prostě musí. Na druhou stranu přiznávám, že jsem se nemohla přestat koukat, dokud jsem se nedozvěděla, jak to dopadne. Pro slabší nátury to zřejmě nebude to pravé ořechové, ale pro vděčné diváky, kteří nepohrdnou černočernou absurditou, to bude balzám po dlouhém dni :) ..... Přidávám hvězdičku po druhém kole .. jsem padlá na hlavu :))

Pán času

Pán času (2005)

Tak tohle mě dostalo! Je to neuvěřitelně sympatická podívaná. Ač se může zdát, že v sobě nemá špetku výjimečnosti či originality, opak je pravdou. Všechno, co víte o sci-fi, vemte, zabalte do úhledného balíčku a pošlete to ta na mou adresu, protože já, jak se zdá, nevím vůbec nic. Tisíckrát zachránit lidskou rasu a pokaždé jinak. Nevím tedy, jak vy, ale já se tak nějak těšila na další a další díl a i když je to celé slátaná pohádka s ne moc dobrými efekty, pořád je to něco, na co se člověk rád podívá v patnácti, ve třiceti i v pětačtyřiceti. Rozhodně palec nahoru!

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Nehodlám zde vyzpěvovat do nebes už takto vyzpěvovaný britský sitcom. Anglickému humoru moc nerozumím a sitcomy jako takové ráda nemám. Červený trpaslík naprosto předčil má očekávání. Tehdejší přítel mi kdysi pustil jeden díl asi ze čtvrté série. Znuděně jsem u něj téměř usnula. Další díl nebyl o nic lepší. O pár dní později jsem to s RD zkusila znovu a od začátku. První série mě natolik pohltila, že jsem ji skoukla během jednoho dne. Na druhou jsem se už těšila a třetí mi dělala problém se dočkat, že jsem si ji stáhla sama. Od té doby jsem všech šest sérií shlédla nekolikrát (sedmá a osmá už jsou poněkud slabší) a jistě to nebylo naposledy, co jsem se s vesmírnou čtyřkou viděla :) Tedy pokud ještě někdo neviděl a přemýšlí, zda se ponořit do "startreku naruby", určitě doporučuji pustit si to od prvního dílu první série.