Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (1 177)

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Opravdu začínám být čím dál víc alergický na digitální bordel, který je ovšem alfou a omegou příběhu. Pochopím pokud se digitálními efekty dokreslí atmosféra, ale ne to na nich postavit.

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Možná že jsem od začátku čekal absolutní brak dávám nakonec dvě hvězdy. Snaha o nějaký příběh tam byla, nějaké akční scény také fajn, ale postavy ploché, nudné a nejhorší na tom bylo to, že film bez ostychu rabuje jiné známé filmy a téměř 1:1 jedné přebírá jejich zajímavé scény a neuměle se je snaží kopírovat. A šlo zde najít vše od Star Wars, Pána prstenů, Matrix a mohl bych dále pokračovat. Syndera fakt nemám rád už delší dobu a znovu potvrdil že tahle cesta je slepá ulička.

plakát

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021) 

Velice okatě celé postavené kolem digitálního bordelu. Chápu že se snaží nabalovat nové komiksové hrdiny, chápu že se snaží to celé nafukovat a přehánět, ale ono už není kam a celý svět Marvelu se začíná sestávat už jen z digitálního bordelu, absolutně nevyvážených a nevyrovnaných postavách a vždy dostaneme jinak unylou nudnou podívanou postavenou kolem digitálního bordelu.

plakát

Naprostý zabiják (2023) 

Rozhodně zábavná koukací záležitost, která zaujme a vtáhne do děje. A to je hlavní.

plakát

Podivuhodný příběh Henryho Sugara (2023) 

Nevím úplně jak ohodnotit, ale povídka která je vyprávěna osobitým stylem a žene se stále kupředu. Nejde od ní odtrhnout oči a člověk je zvědavý jak to asi tak může dopadnout...

plakát

Na konci tunelu (2016) 

Příjemné překvapení a slušně plynoucí drama, které určitě doporučuji.

plakát

Nikdo tě nezachrání (2023) 

Mám rád horrory, mám rád sci-fi a mimozemšťany, proto jsem dal o jednu hvězdu navíc, jinak by to bylo tak na dvě. Dějově slabé a mnohokrát viděné, i když občas se nějaký ten jumpscare povedl.

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

Stále si drží hodně vysoký standard, i když už mi přijde, že je to vše takové na jedno brdo. Uvidíme s čím se pochlapí u druhého dílu, ale našlápnuto mají solidně.

plakát

Meg 2: Příkop (2023) 

Hrozná zhovadilost a dvě hvězdy pouze a jen díky nostalgii z prvního dílu a díky hezkému vizuálu.

plakát

Gran Turismo (2023) 

Ale tak nakonec jako jo. Nechalo se to i přes to, že jsem původně čekal mnohem větší bláznovinu.