Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (2 613)

plakát

Adam (2009) 

Pěkné a trefné. (soužití Hugha a Claire Danes může být zajímavé... oba si střihli ve stejné době roli autisty, zajímalo by mě, o čem se bavili večer doma. :-) )

plakát

Adaptace (2002) 

Adaptaci jsem viděla, bohužel pro mě, asi pět dní před tím, než jsem se sama ocitla s cizím chlapem na rezavém vznášedle na Lake Trafford v Immokalee. Byl to hodně zajímavý pocit. ;) Adaptace není pro každého, úplně vidím, jak museli být mnozí příznivci Nicolase Cage a Meryl Streep rozladění, neboť možná neznali tvorbu Charlieho Kaufmana... Mně se Adaptace líbila, výborný byl kromě výše uvedených i Chris Cooper- věčný herec druhých rolí, který je mým oblíbeným, a ta hudba.. Tu mám na originálním CD, které je perfektně nazvučeno a často přehráváno.

plakát

Ad Astra (2019) 

Tento biják jsme si nesmírně-vesmírně užila! Okouzlující, takové doslova "moje"... a ta hudba.... Omezím se na komentář veskrze emoční, jsem namazat na chleba.

plakát

Adele: One Night Only (2021) (pořad) 

Zohledním formát pořadu, který byl postaven jako koncert s exkluzívním rozhovorem. OK. Bez rozhovoru bych se obešla, ale kdo jsem já? Že ano. Zpívající a tvořící Adele je šupa jak hovado, absolutně talentovaná, nenormálně precizní v pěveckém projevu, unikát, který mě těší. Více mě berou její počiny s nádechem jazzovým nebo rockovým, odkaz k Amy Winehouse  se v tom zjevuje zcela zřetelně, čili já to beru tak, že ačkoli Adele roky sesbírala zasloužené Grammy za solidní řádku krásných popových skladeb, Oscara za ppč Skyfall, přijde chvíle, kdy mě položí čistě jazzovou nebo bluesovou deskou, kterou nastaví novou laťku všemu, co kdy ještě v tomto směru vznikne. Tahle baba na to má!

plakát

Admirál (2015) 

Hmmmm, pěkné! Moc pěkné! Neokoukané, vymazlené a důstojné. Lituji, že jsem holandského Admirála neviděla na velkém plátně.

plakát

A dost! (2013) 

Nedopečené, což je škoda, jinak vcelku pohodová, neokoukaná romanťárna.

plakát

Advokát (2022) (seriál) 

Parádička! My, co nám zvoní mobily znělkou z Bosche, jsme si přišli na svoje. Fajné A-Z a netrpělivě vyhlížím pokračování.

plakát

Advokátka (2019) 

"Ďáblova advokátka"- židovská obhájkyně Lea Tsemel, která hájí na území Izraele palestinské teroristy, je vskutku nevšedně zajímavá dáma. Politická situace je ale natolik složitá, že bych se ani neodvážila vyřknout jasný názor na celou problematiku, přičemž Lea nevídaný potenciál jedince přesvědčit má. Omezím se pouze na "povrchní" verdikt: pakliže je kdosi přistižen při terorismu, odsouzen být musí. To, že činy konkrétně těchto Palestinců z čehosi pramení, jakými donucovacími prostředky obě znepřátelené strany disponují atd., je na další dlouhou debatu. Beztak nekonečnou. Dokument doporučuji, chvílemi vyznívá jednostranně, každopádně může našince zaujmout.

plakát

Advokát - Série 2 (2023) (série) 

Případ mě nebavil. Plno vaty a zbytečných keců. Třetí sérii si dám, ale doufám v lepší zpracování zajímavějšího námětu.