Reklama

Reklama

Advokát - Série 2

(série)
Trailer 1
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, 2023, 8 h 6 min (Minutáž: 43–54 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Byznys zažívá zlaté časy a v kanceláři mají všichni plné ruce práce. Micky se seznámí s atraktivní ženou a přijme další ostře sledovaný případ. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (17)

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[74%] Opět dobrá série a vtipné, že mi vyšlo stejné procento. Sem tam se najdou hluchá místa, 10 dílů je asi moc, jinak si nemám na co stěžovat. Celý ten advokátův tým jsem si docela už oblíbil, tak doufám, že vznikne aspoň ještě 1 řada. Ústřední postava advokáta je naprosto skvělá. Případ mi přišel zajímavý, i když ke konci mě to pointou až tak už moc nebralo, ale vše bylo logicky vysvětlené a ty výslechy v soudní síni – to je něco co mě vždy bavilo a bavit bude. Takže celkově spokojenost. ()

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další celkem roztomilá (a samozřejmě velmi nereálná) emerická úřední čvachtárna s tradičně neomylným kancelářským týmem, kde sípající motorkář vše na poslední chvíli tiše vypátrá, patnáctá bývalá manželka dá během přesčasů spolehlivě dohromady metráky papírů (a co nová svatba - bude? nebude? bude? nebude?) a snědá lincoln taxikářka (ta pro změnu zase se svou zrádnou duhovou nevěstou) se úspěšně rozjíždí všemi směry (nejen autem). Micky mezitím brilantně řeší deset případů za hodinu a oslnivě řečnicky soutěží s velmi talentovanou a vždy luxusně molově oděnou (black) Miss prokuratura, to vše za odborného dohledu nekompromisní "your honor" (povoluje se! zamítnuto! odročeno!). Občas se mistr ve volných chvílích projede na koni se svou všemi směry přerostlou dcerkou a poslechne si i cenné odborné rady moudrého seniora. Jen s tou ústřední bábou z restaurace někde ztratil oči?? Ta byla hnusná jak (cituji kamaráda verbala) "cigánské hračky" :) Režie a produkce celkem brilantní a opět to (tradičně) zkrátilo nekonečný přesun mezi kontinenty... Aneb úspěšně použitý mustr č.45 (hromadně aplikovaný též na Bosche, Reachera, Kravaťáky a spol .. :) ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Během prvních dvou dílů jsem si chvíli pokládal otázku, jestli i druhá série bude tak nadějná, poutavá a právnicky vyšpekulovaná jako ta první, ale během třetího dílu už jsem měl jasno, že bude. Nová série se nese totiž úplně ve stejně zábavném a divácky poutavém duchu, kdy je příběh postupně odhalován pomocí předkládání nových důkazů, fikaných výpovědí svědků a zas a znova úžasných právnických kliček Hallera. Potěší hlavní případ s tématem vraždy, návrat starých postav a hlavně to odsýpá na jeden nádech, takže si nemůžu na nic stěžovat a i druhá sérka je jednoduše super trefa do černého. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I druhé sezóně jsem přidělil čtyři pěticípé, přesto začnu negativními dojmy. Měl jsem pocit, že se tvůrci proti první řadě věnovali více současným tolik oblíbeným tématům (Netflix asi dostal po první sérii sprda minimálně od dvou zájmových skupin), a taky mě úplně netěšilo, že si scénáristé hledali za každou cenu nové cestičky v původně velmi kvalitním příběhu, ale tím bych svou kritiku ukončil. Celá záležitost se pro mě totiž po dvou úvodních, poněkud utrápených epizodách vcelku slušně rozjela, přes občasné výhrady jsem se velmi dobře bavil, a i když se mi zdála být předchozí sezóna přece jen o něco málo lepší, bylo to fajn. Otevřený závěr druhé nebo spíš úvod třetí řady navíc jasně odkazuje na knihu Bohové viny, kterou jsem předevčírem rozečetl, takže se na pokračování seriálu vyloženě těším. / Poučení: Některá překvapení mohou být až smrtelná. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lincoln Lawyer pokračuje tam kde skončil a i když už nemá ten moment překvapení, udržel si celkem v pohode pozici nenápadné, ale o to lepší, sympatické a chytré zábavy. Mám rád právnická dramata a tady sem si ve druhé polovině užíval pobyt v soudní síni a rozkrývání probíhajícího případu včetně překvapivého a hořkosladkého konce. Klidně bych si dal brzo nášup v podobě třetí série na kterou je slušně zaděláno…80% ()

Galerie (167)

Reklama

Reklama