Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (2 613)

plakát

Otec Stu (2022) 

Nudná, průhledná náboženská agitka a v ní dvě vyčpělé fanatické trosky. Nedokoukáno, proto nehodnoceno.

plakát

Příliš blízko slunci (2022) 

Depka, otrava, bezvýchodnost, časovaná bomba, začarovaný kruh, když je OK, nechce brát léky, aby byl OK, takže není OK, takže neustále ve střehu, to dobré mizí pod tíhou průvodních neustálých a nekončících, únavných, často hrozivých epizod. Film není špatný, ale nebavilo mě na to koukat. Schíza je peklo.

plakát

Babylon (2022) 

Chazelleho verze Tenkrát v Hollywoodu. Aby člověk 2x zašel do kina a odkroutil si tam 6 a půl hodiny života, mě vytáčí. Film je to bombovní, nesporných kvalit má nesčetně, ale být to o hodinu kratší, moc by se nestalo. Bylo to tak dlouhé, že nemám ani sil se více rozepisovat. Margotka totálně luxusní, už jen kvůli ní, to stálo za to, zbytek taky precizní, Damien se urval ze řetězu všemi směry, dekadence stříká z plátna, jako obří penis, kterého obsluhuje liliput, technicky dokonalé, ale jak říkám, na mě zbytečně opulentní. V nostalgii za němým filmem u mě vede The Artist, ale netřeba míchat jabka a hrušky. Tohle byla bláznivá jízda, ve zběsilém rytmu Hurwitzových taktů. Odezvy budou jistě rozporuplné, dle mého gusta se o velký snímek jedná. Swingová swingers párty, v níž zazní slovo "fuck" snad 165x, je se na co dívat, je se čemu zasmát, jsem zvědavá, jak film obstojí v očích akademiků, osobně se domnívám, že letos se s fekálními scénami, ať už v Trojúhelníku smutku, v Babylonu nebo současném českém duelu roztrhl pytel. Hoven by to chtělo fuckt míň! ✌🏻🦁🍀

plakát

Kde zpívají raci (2022) 

Předlohu jsem nečetla, film se mi líbil moc. Nádherná příroda, sympatická hlavní postava. Křehké, dojemné, takové holčičí, ale vkusné. Zvláštní. Nesedne to každému, příjemný středoproud.

plakát

Sisi - Episode 1 (2021) (epizoda) 

Vůbec ne tak zlé, jak se tady prezentuje. Osobně je pro mě nesnesitelnou srajdou ta vyčpělá verze s Romy, ale tohle mělo švih. Holka jako lusk, věrně splňuje mé představy o Alžbětě, teda než se stala vyhořelou, bezzubou, nesnesitelnou fetkou, dementní troskou, se kterou nevyšel nikdo. Nádherné kostýmy, kvalitní výprava, kamera, hudba, režie i atmosféra, vše mi vyhovuje. Pěkné.

plakát

Iveta - Episode 3 (2021) (epizoda) 

Mě to baví, Iveta je sympoška, Milan Ondrík se opět vybláznil. Blbé je, že zbytek obsazených barbín neumí hrát ani artikulovat, není jim rozumět, čilo spousta hovadin, které vyblijou, zanikne.

plakát

Představujeme vám Chippendales! (2022) (seriál) 

V rytmu disca zdálky, zblízka! :) Chválím! Výborné! Skvěle obsazené, kvalitně zahrané, dokonalá dobová atmosféra, všichni vystajlovaní až osmdesátková hanba, scenář, režie, hudba taky top. Příběh jsem neznala, s chutí jsem si minisérii užila. Angažmá Juliette velmi potěšilo a co předvedl Anglán v úvodu, tož tak to je na nějakou cenu. Jdu do plných, sedlo mi.

plakát

Menu (2022) 

Místy překvapivě nudné, nápad dobrý, skvěle obsazeno, vizuálně fajn, ale mám dojem, že z části jde o promarněný potenciál. Jako komediální jednohubka dobré. Oprava: ne, jednohubku od Ralfa Fiennese žádnou nikdy nepozřu.

plakát

Iveta - Episode 1 (2021) (epizoda) 

Vůbec ne špatné, Mauréry je topka, Dano Fischer taky, Alžbeta zábavná, čekám, co z toho vyleze, zatím spokojenost. Slovenský východ je styl, škoda, že se to posouvá do Bratislavy.