Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (15)

plakát

Boží mlýny (2021) (seriál) 

Takový lepší průměr, neokoukaný herci v epizodních rolích (hodně mě bavil Ruppert,  i Slezáček:-). Scénář je bohužel tak absurdní, až se nechce veřit, že je natočen dle skutečných případů. Také přechod mezi komedií a dramatem trošku drhne.  Díky hereckým jistotám, jako je Myšička, Nebřenský a Mikulčík však pozornost udrží. Pozitivně překvapil Navrátil, jehož jsem do té doby postřehl jen v trailerech na Kameňák, je vidět, že nějaký talent podědil.  A celkem solidní výprava. Sečteno podtrženo, když umírníte očekávání, tak se přes občasné kroucení hlavou zabavíte. Ale seriál roku tak jako předchozí počin České Televize  se Zrádci  nekoná.

plakát

Bulšit (2001) 

ja prostě ty 3 hvězdy dát musím jasně je to nebetyčná blbost a v rámci žánru existují daleko kvaitnější kousky, a celkem jseM se pobavil, tak nebud dělat zagorku a sydet se před ostatními že se mi to v celku líbilo. (nebo rikat že to je mé guilty pleasure=obhajování sračky:-).plus par dobrych hercu jako chris evans a randy quaid..jo a minirole joshe radnora z HIMYM:-)

plakát

Fido (2006) 

skvělá černá komedie s humorem tak absurdním a s počtem narustajících mrtvol tak přirozeným, že když se tam vystřílí zásobník do dítěte, nebo pubertaček lopatou oddělí hlavu stařence, ani vám to nepřijde :-D Carrie -anne moss je rajcovní a v tech šatičkách s puntíkama ojojoj (tahle retro moda mi vždYcky zvedala stan :-), Billy connoly je ve své minimalistické poloze genialní. Tenhle film mě potěšil, pobavil a to né naposled

plakát

Max Payne (2008) 

za vizuál..a za milu s olgou...jinak promarněna šance

plakát

Zběsilý útěk (2006) 

náser.............SPOILER: ..u sceny kdy Vera Farmiga , vezme proti uchylnemu manzelskemu paru spravedlonost do svých rukou, jsem zaburácel jako kdyby Sparta dala Barceloně gol, takova to byla radost...!

plakát

Velmi křehké vztahy (2007) (seriál) odpad!

bože kvalita českých soap oper je stejná jako tech zahraničních kde nic tu nic:-)

plakát

Legenda (1985) 

Tim curry jako "Diablo" jednorožec a Tom a krásná Mia Sara..kouzelně temná pohádka..klasika na nedělní odpoledne

plakát

Klub sráčů (2000) 

budu upřímnej a řeknu, že ikdyž toto neni žadný skvost tak jsem se u toho tenkrat bavil a psong já bych schukal až ych pukal jsem si taky akou dobu broukal:-)

plakát

Bláznivá komedie 3 (1994) 

nejslabší díl, ale porad je to la comedia, díky hlavním postavam se to dá snést

plakát

Bláznivá komedie 2 (1991) 

spolu s prvním dílem ji mám možná ještě o trochu výš než Fantuzziho..absurdnost , drzost a vše pronášené s vážnou tváří..skvělý dabing...jěště v žadným filmu jsem neviděl toliko scén z zaražením něčeho někomu do prdele aby to nepusobilo trapně :-D