Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Vydržela jsem něco přes minutu a pak mi začali krvácet oči, uši, konečník...

plakát

Frankenweenie: Domácí mazlíček (2012) 

Jako u mnoha dalších je ta jedna hvězdička jen proto, že je to Burton... upřímně se mi to nelíbilo... půlku filmu jsem přeskákala a stejně jsem viděla všechno... Jak se říká u nás, plochá historka okresního formátu roztažená na celovečerní film...

plakát

Běžící muž (1987) 

Tenhle film je ve skrze jeden z těch nejhorších co jsem kdy viděla. Opravdu jsem se na něj těšila, protože tu knihu jsem si upřímně zamilovala, ale tohle zpracování je opravdu hrozné.

plakát

Helena (2012) (seriál) 

Me se seriál líbí... jsem ještě ze cvaklejší rodiny než je tahle... A ještě rozvedený :-D

plakát

Hledám Amy (1997) 

:-D Věděla jsem, že to příde... ale když Affleck řekl, že se musí společně pomilovat, totálně mě to složilo... Jsem strašně ráda, že jsem našla filmy Kevina Smitha... jsou to perly.. :-D

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

:-D Jak koukám na ty hodnocení... Je to prostě film, který buď naprosto milujete nebo dokonale nesnášíte...

plakát

Havran (2012) 

Tento snímek je moc pěkný kousek. Samozřejmě jsou tu jisté maličkosti, které by chtěli vyladit, ať už se týkají filmu nebo otřesných závěrečných titulek, které jakoby si odskočili z jiného filmu. Možná z bondovky. Myslím si, že by se do role Poa výborně hodil Alan Rickman. Dodal by filmu tu jednu hvězdičku. Opravdu jsem ho tam v mnoha okamžicích viděla. Myslím si, že točit takovéhle filmy je dobré, už jen z hlediska kolik diváků může opět přivést ke klasikům. Možná to nebudou hordy, které si po shlédnutí vyhledají něco od Poa, ale jsem si jistá, že jich bude dost. A to je velmi dobré v době, kdy se od čtení tolik upouští.

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) odpad!

Já vážně nechápu, jak takovýhle film může mít tak vysoká hodnocení, když spoustu kvalitních filmů tady má mnohem míň. No asi jsem viděla jiný film. A tento film je výsměch hororovému žánru. Všude byly reklamy a bilboardy, které vás připravovali na opravdu kvalitní a děsivý biják. Ovšem po jeho shlédnutí musím říct, že větší snůšku nesmyslů jsem nikdy neviděla. Nejen, že vám to přijde extrémně blbé a nereálné, ale ani nemáte moc proč se bát. Film vás nevtáhne do děje, a až na jednu opravdu nechutnou scénu nemáte proč a kde se vyděsit. Horší horor jsem neviděla a myslím si, že je to opravdu brak.

plakát

Jack a Jill (2011) 

Zdá se, že jsem jedna z velkého mála, kterou film okouzlil a rozesmál. Musím říct, že jsem se bavila po celou dobu filmu. Samozřejmě jako většina komedií, se ani tato nevyhne některým zbytečně "vtipným" momentům, ale není jich mnoho a povětšinou je to dílko velmi uspokojující. Splnil všem co jste od něj mohli čekat. Je to typický kus pro Adama Sandlera a pokud jeho stylu humoru neholdujete, automaticky se vám to nemůže líbit. Pro vás, kdo se rádi bavíte u jeho filmů, vám radím, zkoukněte tento film bez předsudků, které jste tady mohli nabít a užijte si fajn film.

plakát

Hunger Games (2012) 

Problém je, že dnešní divák, je zblblý americkými trháky. Tento film je skvělý od začátku do konce. Není to přetechnizovaný blábol, kde se absolutně nehledí na příběh, ale především na to, aby byly použity co nejúžasnější efekty, a aby film vyhovoval 3D. Ne, tento film je diametrálně odlišný: silný příběh, nečekané dějové zvraty, vkusné využití počítačové techniky. A co je nejdůležitější, je prakticky nepředvídatelný. Dnes když se koukáte na Hollywoodské trháky jen si říkáte, teď se pomilujou, teď ho zabijou, teď upadne. Tady si to říkáte taky, ale vuala nestane se tak! Někomu snad může vadit, že pokud jde o akční scény, kde se vraždí, je kamera jaksi roztřesená a záběry nejsou kvalitní. Znovu opakuji, není to Hollywood! Musíte si uvědomit, že to byl účel. Nejde o to, aby jste na vlastní oči viděli jak tam povraždí 22 dětí. I takhle to byl docela risk. Toto provedení je vkusné, decentní a mohli by jste na to klidně vzít i děti bez obav, že z toho budou mít duševní újmu. Pokud chcete vidět pořádný krvák zajděte si na Texaský masakr, Underwolrd nebo třeba Terminátora. Já nemůžu, než vám ten film vřele doporučit. Takovéhle filmy by se měli dostávat do popředí. Nenechte se odradit tím, že zde nehrají nejznámější tváře. To by filmu jen uškodilo. Výkony herců jsou zcela přirozené a excelentní. Mimochodem, nezapomeňte, že je to točené podle knihy, takže kostýmy a okolí se musí podle toho řídit.