Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

Jack Nicholson

Ten chlap umí zahrát všechno, nejlepší herec v historii !

Leonardo DiCaprio

Neznám jiného herce, který zahrál takové množství excelentních rolí, snad jen Nicholson, možná Hanks. Proto mi nejde do hlavy, že stále ještě nedostal žádného Oscara. Tuším, že nejsem sám, kdo myslí, že za Titanic, Letce, Gangy New Yorku, Chyť mě, když to dokážeš, Počátek nebo Prokletý ostrov by si ho zasloužil ...

Rudolf Hrušínský

Nejlepší český herec. Miluju ho ve Švejkovi, o kterým bych si klidně myslel, že ho Jaroslav Hašek psal Hrušínskému přímo na míru. Další skvosty v jeho podání jsou pro mě například Vesničko má středisková, Spalovač mrtvol nebo Hrabalovy filmy.

Vlasta Burian

Král komiků by ve sbírce nejoblíbenějších herců někoho jako jsem já neměl chybět.

Danny John-Jules

Rozhodně by tu měl být někdo z Red Dwarf, takže pokud musím vybrat jen jednoho (což nemusím, ale nebudu sem uvádět všechny čtyři), je to určitě Danny. Má jen jednu životní roli, což je poněkud netypické pro takhle dobrého herce. Přesto by spousta herců obětovala hereckou kariéru s 30 filmy, kdyby si to s ním mohla vyměnit. Ale těžko si dovedu představit lepší stvárnění postavy Kocoura z ČERVENÉHO TRPASLÍKA, nemá to chybu. Škoda jen, že tento seriál má jen 52 dílů, velká škoda.

Jim Parsons

Jim Parsons - vycházející hvězda Hollywoodu, vtipem sršící herec s nulovou grimasou ve tváři.