Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (16)

plakát

Rambo: První krev (1982) 

Rambo- První krev: Král všech akčních filmů. Stalloneho mám hodně rád(troufnu si říct,že je to jeden z mých nejoblíbenějších herců vůbec) a tady v tomhle filmu se předvedl,jako dobrý herec,i když to nám dokázal už v Rockym. Prostě pět hvězdiček a hotovo :-).

plakát

Tango a Cash (1989) 

Paráda. Jedna z nejlepších komedií,jakou jsem kdy viděl. Sly a Kurt jsou tady opravdu nadupaní a vypouští ze sebe jednu hlášku za druhou. Kdo říká,že Stallone neumí hrát,tak rozhodně nemá pravdu,tenhle film a spoustu dalších jsou toho příkladem. Každý si myslí,že akční hrdina je prostě bezduchá kopající nebo střílející mašina,ale Sylvester k nim rozhodně nepatří,je to dobrý herec. Ale abych nezastínil Kurta Rusella,ten je samozřejmě taky jednička.

plakát

Kriminál (1989) 

Podle mě perfektní film. Stallone zde dokázal,že opravdu umí hrát(i když si to hodně lidí nemyslí). Skvělý byl i výkon Sutherlanda. Myslím,že jeden z nejlepších Stalloneho filmů.

plakát

Replikant (2001) 

No nevim,nebylo to nejhorší,ale ani nic velkolepého. Van damme docela dobře toho replikanta zahrál,jen za to dávám tři hvězdy,jinak nic moc(spíš NIC než moc).

plakát

Teror ve vlaku (2002) 

Jean Claude..mám tě docela rád,ale tohle se ti moc nepovedlo.

plakát

Poslání (2001) 

Prostě nemůžu jinak než pět. Tenhle film mě nadchnul,skvělá hudba,dobrý příběh a odehrávalo se to v krásném prostředí Izraele. Van Damme tady dokonce předvedl i obstojné herectví(na oscara to sice nebylo,ale celkem to šlo). Ale na druhou stranu musím poznamenat,že tenhle Van Dammův film byl zatím asi poslední,který se mi líbil(ještě Peklo docela ušlo). Od té doby jsem od tohoto Belgického kopáče nic,co by za něco stálo neviděl. Snad se polepší.

plakát

Univerzální voják: Zpět v akci (1999) 

Na tomhle filmu jsem byl kdysi dávno v kině. Ale od té doby jsem to samozřejmě už asi dvacetkrát viděl znovu na VHS a DVD a nechápu ty negativní komentáře,mě se to teda líbilo,možná i víc,jak první díl. Akční i bojové scény byli dobře zvládnuté. Nejlepší byla závěrečná scéna,jak vybouchla ta základna. Van Damme tady nebyl tak zamračený a zamlklý,jak v jedničce,což je taky velký plus.

plakát

Zatím spolu, zatím živi (2010) 

Když jsem si tenhle film pustil na DVD,tak jsem si ze začátku říkal,že to bude dobrý film,ale tak po půl hodince mě to začalo tak něják nudit,ani jsem se nedodíval do konce. Moc jsem nepochopil pointu tohoto filmu. Bylo to neslané,nemastné. A hlavně to bylo podobny,jak pán a paní Smithovi,což je film,který mě nebavil vůbec. No,za to,že mám rád akční filmy a za Cameron Diaz dávám tři hvězdy.

plakát

Rain Man (1988) 

Rain Mana jsem viděl tak před pěti roky a něják jsem si z toho filmu moc nepamatoval. Včera jsem ho zhlídl po dlouhé době znova a líbil se mi ještě ví,jak tenkrát. Sledovat famózní herecký výkon Dustina Hoffmana,to je prostě něco perfektního. I Cruise nebyl v tomhle filmu nejhorší(Jinak ho moc nemusím). Nemůžu jinak,než pět hvězdiček.

plakát

Krakatice (1996) (TV film) 

Zabijte mě,umučte mě,umlaťte mě,ale mě se Krakatice líbila,viděl jsem tenhle film už aspoň dvacetkrát a pokaždé se k němu rád vracím(zrovna před chvílí jsem se na to dodíval:-)). Je to taková malá náhražka Čelistí(i když čelisti byli přece jen lepší). Herecké výkony byli taky obstojné a nejlepší byla závěrečná část druhého dílu,jak se banda "námořníků" vydává na moře toho strašného tvora zabít(stejně,jak v Čelistech) Pochopitelně,že zemřeli všichni,kromě hlavních dvou hrdinů..No,to už tak ve filmech bývá. Ale s klidným svědomím dávám čtyři hvězdy.