Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Top Gun

Top Gun (1986)

Ačkoliv je to jasně viditelná reklama na americké letectvo, tak je to můj nejoblíbenější film. Viděl jsem ho již jako velmi mladý divák a od té doby nesčetněkrát znovu. Nechybí tam akce, vážná témata ani vtipné momenty. Prostě je tam všechno, co skvělý film má mít.

Obhájce

Obhájce (2011)

Nejlepší film letošního roku. Posun do TOP 5 pro mě. Lidé, kteří nemají rádi právníky, je budou mít rádi ještě méně. Ale pro člověka, kterého právní prostředí baví, je to luxusní film. Nezbývá než doporučit..

Já, robot

Já, robot (2004)

Skvěle počítačově zpracovaný film, ve kterém jako vždy září Will Smith. Pro mě asi nejlepší sci-fi film, ve srovnání s ním se šaškárny typu Star Wars můžou jít klouzat.

Kameňák

Kameňák (2003)

Asi jsem naprostý filmový břídilt nebo jinak si nedovedu vysvětlit hodnocení tohoto filmu. Kameňák je pro mě společně s Pelíšky a jedničkou Slunce, seno nejvydařenější česká komedie. Dokonalé ztvárnění české rodinky a vůbec typické české obce, kde každý každého zná, a také pomlouvá. Opravdu jeden z mála filmů u kterého se směju téměř celých 100 minut.

Invictus: Neporažený

Invictus: Neporažený (2009)

Ačkoliv je film postavený na sportu, o který se vůbec nazajímám a nesleduju ho, tak mě to fakt zaujalo a potěšilo. O rugby tady totiž moc nejde, jde o sjednocení různých ras v zemi, kde byli černí obyvatelé velmi utlačováni. Ne každý tenhle film pochopí, člověk k tomu trochu potřebuje znát dějiny a dokázat se vcítit do děje filmu a tedy situace v JAR v té době. Poté ten film dostává zcela jiný rozměr. A Clint Eastwood to je přeci jen záruka i velké filmové kvality, stejně tak hlavní herci.